Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás utáni barátság. Jót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni barátság. Jót tesz neki, vagy inkább rosszat?

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottam a barátommal, akivel 2 évig voltunk együtt. A szakítás az utóbbi hónapok hosszú szenvedésének végeredménye. Én már nem szeretem úgy, nem szeretnék összejönni vele újra, nem is fogok. Azt mondta, hogy szeretne a barátom maradni, mert az jót tenne neki, segítené átvészelni ezen az időszakon. Én kicsit elleneztem a dolgot, mert ő még többet érez irántam, de belementem a dologba, mert segíteni szeretnék neki, amiben csak lehet, tudom, mennyire fáj ez most neki. Azt gondoltam, majd néha (esetleg heti 1-2szer) beszélünk kicsit, de nem, mert ő ugyanúgy írogat, ahogy szakítás előtt is, reggel ír, h "szép napot!", napközben pár szót, és mikor fent vagyok facen, egész este beszélgetünk, mert szóval tart. Mondja, hogy már mindent másképp csinálna, meg hogy most végre elkezdett változtatni azokon a dolgokon, amik miatt szakítottunk... Engem nagyon zavar, hogy ilyeneket ír, mert olyan, mintha még vissza akarna szerezni, pedig megmondtam neki többször is, hogy ez már reménytelen, és mikor ilyeneket mond, akkor is rögtön rávágom, hogy már mindegy, mert én már túl vagyok a kapcsolatunkon. Mégis hogy kezeljem ezt a helyzetet? Szívesen lennék a barátja, de úgy látom, ő bármennyire is ígérgette, nem CSAK a barátom akar lenni. Nem szeretném megbántani, de valahogy rá kéne vezetnem, hogy ez így nem okés.

22/L

2016. okt. 20. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Rosszat teszel vele, de a baj már megtörtént, amikor belementél ebbe. Mindenesetre nem a te hibád, neki kéne felfognia, hogy vége.
2016. okt. 20. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legyünk baratok dolog olyan mint a feltamadas,hogy sokan hisznek benne de meg senkinek sem sikerült......
2016. okt. 20. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Akivel a múltban lefeküdtem,azzal nekem már nem menne a barátság.
2016. okt. 20. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Hiba hiba .

nyilvan azert akar barat lenni,mert o szeretne ujra veled lenni.

Azt kene ,hogy x ideig semmilyen szinten nem beszeltek meg letudja rendezni magaban.

2016. okt. 20. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szakítás utáni barátság, mert sajnálom:) Ebből az szokott lenni, hogy egyik valamiért mélypontra kerül, a másik nagyon megvigasztalja egy szexel:)

Kapcsolat, vége, utána mint egy idegennek, köszönök és ennyi. Megettem egy tál kaját, a tálat nem fogom koszosan tárolgatni, mert milyen ó volt a kaja.

2016. okt. 20. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyértelműen rosszat tesz. Ami egyszer több volt, az már nem lehet kevesebb.

Ez a fajta viszonzatlan szerelem , amikor továbbra is tartja valaki a másikkal a kapcsolatot, olyan, mintha minden nap a kedvenc ételét teszik le elé, de nem ehet belőle, mert tudja, hogy megvan mérgezve, ráadásul lassú méreg ez, így választhat, hogy csak azért is beleeszik,amibe szép lassan belehal, vagy csak nézi sóvárogva, amíg éhen nem veszik. Ahelyett, hogy keresne egy másik éttermet, ahol lehet hogy sokkal finomabb kaját szolgálnak fel, amit még soha nem is kóstolt és még csak nem is mérgezett.

2016. okt. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!