Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezek után?
Tegnap taliztunk a volt barátommal és jól sült el. (5 hónapja lett vége egy hónapja újra beszélünk) Fantasztikus volt a tegnapi nap. Jó programok, és azt hiszem megtört a jég. Ez idáig nemet mondott de Már nem mond. Ő kezdeményezet. Megcsókolt pedig nem is nyomultam, tartottam a 3 lépés távolságot. Sőt azt is kimutatta mennyire kíván még mindig. Az első csók után folyamatos volt a csók, az ölelgetés,magához ölelt és szorított. Kézenfogva mentünk a városban. Azt mondta nem bánta meg,hogy így alakult,továbbra is írni fog nekem hacsak én nem mondom azt,ne és fogunk még találkozni.
Viszont mondott vmit ami elbizonytalanított. Kérdeztem tőle kedvel -e? Egyből rávágta igen. Bólintott is és mosolygot. Kérdeztem úgy kedvel engem az sz betűs szóval? Erre már nem vágta rá egyből, hogy igen, hanem azt mondta ő nem gondolta volna,hogy mi még valaha is fogunk találkozni, állítólag nem jutott rajtam túl még nem beszéltünk (ezt is kérdeztem, )de úgy volt vele egyedül van mint régen mikor engem még nem ismert. És így próbált élni.
Nem tudom mit csináljak ezek után? Hogy álljak hozzá? Hogy viselkedjek vele? Mit mondhatok és mit nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!