Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha szakítás után nyilvánosan sírok?
Figyelt kérdés
Elhagyott a vőlegényem, egyszer már veszélybe került a kapcsolatunk, mert kikacsingatott, de megbocsájtottam neki. Aztán már csak veszekedett velem, majd végül kimondta, hogy legyen inkább vége (de azért hozzátette, hogy szeret, de ha egyszer nem működik...).
Azóta szörnyen érzem magam, nem merek kimenni az utcára, mert úgy nézek ki, mint egy élőhalott, 5 percenként rámjön a sírógörcs.
Szeretnék eljárni edzőterembe is, hogy levezessem az energiáimat, de nem merek elmenni, mert attól félek, hogy kijön belőlem a bőgés és ott fogok sírni mindenki előtt és tiszta hülyének fognak gondolni...
2016. szept. 11. 10:37
1/8 anonim válasza:
Ne szégyelld. Senkire nincs ráírva, miért sír. Hihetik azt is hogy gyászolsz.
Sírni sosem szégyen.
2016. szept. 11. 10:38
2/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul hogy vissza kellett költöznöm anyukámékhoz a kertvárosba, megöl ez a nyomasztó csönd. A városban van szinte minden, de akkor elkerülhetetlen, hogy arra menjek amerre laktunk (vagyis ahol ő még mindig lakik), meg amerre császkáltunk... Ettől is félek, az emlékek megrohamozásától...
2016. szept. 11. 10:40
3/8 anonim válasza:
Gyárts új emlékeket, és gondolj azokra. Menj el barátokkal, barátnőkkel valamerre (nem feltétlen bulizni),
majd ezekre a percekre gondolj vissza :)
2016. szept. 11. 10:50
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tök egyedül vagyok, minden barátnőm nagyon messze lakik tőlem és csak ritkán találkozunk :( Menjek el egyedül bulizni? Csak azzal az a baj, hogy kisvárosban élek, 90%-os az esély, hogy összefutok az exemmel...
2016. szept. 11. 10:53
5/8 anonim válasza:
Szerintem tudom ki vagy, pár napja írtál ki egy kérdést, ugye? Hát sajnálom, hogy nem sikerült megmenteni a dolgot :/ Én azt mondom, hogy mindenképpen mozdulj ki. Az edzőterem jó választás lehet. Nem kell sokat kommunikálni ha nem akarsz. Hallgatsz valami zenét (lehetőleg ne szerelmeset, és ne szakítós, mélabús zenét), edzel egy jót, kitisztul a fejed. Kellenek az ilyenek, mert sokkal hamarabb átesel a dolgokon, mintha a világtól elbújva, otthon ülnél. Kitartás :)
2016. szept. 11. 11:30
6/8 anonim válasza:
Bulizni? Dehogyis..Nem kéne. Szépen hazaköltözöl és kiereszted magadból a bőgést.Ha nem megy,nézd meg a legsírósabb filmeket és majd rájössz, hogy az élet nem is olyan sz*r. Nálam legalábbis ezt szokta okozni.
Edzőterembe is menj el nyugodtan, hidd el az emberek nem arról híresek, hogy azzal foglalkozzanak, hogy valaki felsír kondizás közben a futópadon...
Séta napi félóra-egy óra is sokat segíthetne. Magaddal kellene most foglalkoznod, rákoncentrálnod a pihenésre, munkára,családodra,azokra a dolgokra,amik fontosak számodra. Aki messze lakik barátnő, azt is nyugodtan hívd fel telefonon és beszéljetek meg találkozót, ha úgy érzed jó barátod.
2016. szept. 11. 12:38
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben vagyok, és gyakran vagyok rosszul,sajnos a volt a vőlegényed is tipikus pasi, aki úgy hagyott el, hogy nem szolgáltál rá... mert én is így jártam. Én is azóta sírós lettem, megváltoztam rossz irányban, hisz ő volt a mindenem. Igaz, csak a pasim volt, de akkor is rémes...Én Valeriana Relaxot szedek , ha nagyon rosszul vagyok, de nem mindennap, csak alkalmanként. Ez szokott segíteni, amíg nem leszel jobban enyhébb nyugtatót, esetleg erre való teákat próbálj ki. Én biztos, hogy nem néznélek hülyének a sírásért, gondolom, mit érzel..Persze érthető, hogy a külvilágnak kellemetlen mutatni a gyászt, ezért küzdesz a rossz érzések ellen.
2016. szept. 14. 14:33
8/8 anonim válasza:
Én is bőgtem már nyilvános helyen, egyáltalán nem érdekelt ki mit gondolt, annyira készen voltam. Egyébként ha ennyire zavar, akkor sírd ki magad otthon, kis idő múlva úgy is erősebb leszel annyival, hogy már a nyilvános helyen nem lesz sírhatnékod. Kitartást! Sokan szenvednek rajtad kívül még szakítás miatt, köztük én is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!