Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan kanbuli? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan kanbuli? A pasik is szoktak ilyenkor lelkizni meg kibeszelni?

Figyelt kérdés

Szakitottunk, de tartjuk a kapcsolatot.

A napokban is találkoztunk s csókkal köszöntünk el.

Ezen a h€tvégén lesz egy kanbuli a kollégája nyaralojában lent vidéken.

Az egyik haver mesélte hogy a pasim ugy döntött mégis elmegy.

Én ugye nem megyek. Senki nem visz párt sem feleséget.

5pasi lesz (mindet ismerem)

Illetve egy idő kolléganőjük aki házas.

Van okom félni mert ezzel a hétvégi bulival engem akar elfelejteni?

Vagy csupán ki akar kapcsolódni és ne féljek?

Inni nem szokott.

Nagyon szeretem Őt.

De Ő azt kérte hogy picit várjunk az ujraketdéssel mert mindkettönkben friss a sérelem.

Ez igaz.

Kérlek titeket csunya dolgokat ne irjatok...eléggé megvisel igy is a dolog.

2016. szept. 9. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondok, hogy volt olyan, amikor 4, életerős huszonéves férfi egymás vállán zokogott, mert olyan szintre sikeredett a lelkizés. 2 haverom akkor szakított, én az életem elég depis időszakát éltem, a 4. srác meg szakítófélben volt. És nem sajnáltattuk magunkat, csak kijött. 23/F
2016. szept. 9. 19:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy Ő is szerelmes belém. Hisz mondta is és elég volt 2napja belebéznem a szemébe s éreznem az ölelését.

Azokban minden benne volt.

Alapvetően kombinálos vagyok. És féltékeny tipus is.

S meg vagyok ijedve hogy annak ellenére hogy szépen köszönt elntőlem pár napja s hogy mondta hogy Szeret....mégia időt kért hogy tisztázza mi van benne.

Elmondta hogy fél tőlem s fé hogy ha ujrakezdjük nem fog menni s nem fognak abbamaradni a balhék. De ugyanakkor szeret s hiányzom neki.

Ezek közt vivodik s ezért kért egy kis időt.

Félek hogy ez a héttvégi kanbuli azt jelenti hogy nem akar engem

2016. szept. 9. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Koszi a választ.

Szoval Ti lelkiztetek:)

2016. szept. 9. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ilyen könnyen menne a felejtés... már a sokadik bulin is túl lennék.
2016. szept. 9. 19:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Szoval akkor nem azt jelebti ez a buli hogy lemondott rolam ugye?
2016. szept. 9. 19:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Amugy az elmult 2evben semmi ilyesmi osszejovetelen nem vett reszt.

Azert megy hogy kiszelloztesse a fejet?

Remelem nem maszik ra arra az egy szem nore aki8eve a kollegaja es idosebb nala 17evvel :D

2016. szept. 9. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Kedves kommentelok! Mielott tul rendesek lennetek a kerdezovel, olvassatok el az elozmenyeket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szakit..

Kerdezo te sem tanacsot, sem sajnalatot nem erdemelsz. Kivanom neked, hogy a bulin menjenek be a sracok varosba es az exed ismerjen meg egy normalis not, aki vegre megszabaditja toled. Vagy igenis masszon ra a kolleginara, aki miatt evekig hisztiztel neki.

Nem szereted te ezt az embert, ha szeretted volna valaha, akkor nem viselkedtel volna vele ilyen gusztustalan modon es ha tenyleg lennenek emberi erzeseid fele, akkor most elengedned az eletedbol ahelyett, hogy azt varnad, hogy visszajon hozzad, hogz ujra tonkretehesd. Te egyaltalan nem szereted ot, kizarolag csak magadat. Kopj fel es allj ala, ez a maximum, amit az eletben erdemelsz.

2016. szept. 9. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es fogalmam sincs ki ez a lány, ennyi kérdést tuti nem fogok elolvasni, ő kérdezte, hogy szoktunk-e lelkizni, én írtam, hogy igen, nem védtem, meg nem sajnáltam, az igazat írtam.

Első vagyok.

2016. szept. 9. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
A férfiak nem csajok, nem lelkiznek. De még ha csinálnak is olyat, amit te lelkizésnek hívsz, azt ők nem lelkizésnek hívják. Lelkizni max a metroszexuális swagyolok szoktak.
2016. szept. 12. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!