Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Ember, lehet hogy a csajod nem viccből mondta, hogy ne hívd így!
Veszekedés közben pláne nem értem, hogy miért kell ezt csinálni.
Sima ügy, hogy kiábrándult belőled, elvégre dagadtnak érzi magát melletted, meg azt hogy nem kívánod, nem őt látod szépnek, neked nem ilyen test kell.
Az is lehet, hogy pont a cigi lerakása miatt hízott is pár kilót, csak nem kötötte az orrodra, és most extra sza.rul esett neki a beszólásod.
Másrészt meg akit szeretsz, nem akarsz megváltoztatni, és nem az fontos, hogy cigizik-e vagy sem.
Biztos, hogy betelt nála a pohár, azért nem lehet vele beszélni.
Ezt elba.sztad, az a nagy helyzet.
Nem is értem, mi ütött a mai pasikba, nem ez az első eset, mikor "kedvességből" dagizzák (pl.) a csajukat, észre se veszik hogy lerombolják az önbizalmát, aztán csodálkoznak, hogy a csaj lelép, ha boldogtalan.
Engem a barátom néha vízilónak vagy disznónak szólít vagy azt mondja, hogy leszakad tolem a lift. Ezzel kedveskedik, mert mindenki soványnak tart az 52kg-ommal.
Na de kérdező szerintem ha a barátnődet annyira zavarta volna már hamarabb is reágált volna. Szerintem vagy épp menstruált mikor a veszekedés kitört vagy valami más van a hátérben. Úgy értem valami komolyabb oka van annak, hogy költözni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!