Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Évfordulóra randiprogram? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulóra randiprogram? Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, más mit szokott csinálni ilyenkor. :)

Ti ünneplitek az évfordulót? Milyen különleges programot szerveztek?

"Sajnos" az évfordulónk így hó végére esik, egyikünk se keres olyan jól, hogy tudtunk volna félretenni valami extravagáns ünneplésre (drága étterem, stb.)

Páromnak nincs konkrét ötlete, hogy mit szeretne csinálni (nem egy romantikától csöpögő férfi, na :))), én szeretnék valami kevésbé megszokott programot, szóval nem valami szimpla mozi, kávézó, stb. jellegűt. (Valentinkor tervezünk elutazni hétvégére, így ilyesmiben eleve nem gondolkodtunk egyébként.)

Egyik ötletem a Tropicarium volt, mert mindketten szeretjük az ilyesmit, illetve ami engem nagyon vonz, az ezek a szobából kijutós játékok. Viszont ezeknek a többsége több főre tervezett, illetve akkora a választék, hogy nem tudom, melyik lehet jó vagy melyik "gagyi". Szóval ezzel kapcsolatban, ha valaki járt már ilyen helyen, szívesen fogadok segítséget. ^^

Illetve szívesen olvasnék ötleteket, hogy másoknál hogy szokott zajlani az ünneplés.

Tudom, bután hangzik ez a felnőtt kategóriában, de az előző kapcsolataimban sikerült annyira nemtörődöm férfiakat választanom, hogy számomra sosem volt ünnep, hogy mióta vagyunk együtt. Így bizonyos szempontból párom nekem az első "igazi", és szeretnék méltón ünnepelni az anyagi nehézségek ellenére. :)

2016. jan. 29. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
fotomontázs az évröl kis kommentekkel, süthetsz egy évfordulós tortát akár lehet az egy muffin méretü valami is, tropicárium nem rossz, de elsö randi ujra játszása is jó lehet, ugyanoda elmentek
2016. jan. 29. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem ajándékban gondolkodom, inkább élményben, az többet jelent. Tehát nem otthon lennénk. :)

Az első randink olyan helyen volt, ahova hétköznap is járunk, így bár aranyos ötlet, de a különlegességét elveszti. :(

2016. jan. 29. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Sétahajózás,ha van felétek folyó és van rá lehetőség.
2016. jan. 30. 00:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Fővárosiak vagyunk, így folyó az lenne, aranyos ötlet :) de március-április előtt nem nagyon járnak a sétahajók a a mahart honlapja szerint, szóval nekünk ez sem jó :(
2016. jan. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!