Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tartalmas randiprogram?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom először egy sráccal, aki iszonyatosan bejön nekem. :D Ő hívott el, de mondta h találjak ki valami programot. Nem akarok szimplán sétálni a tóparton vagy a Városligetben és szerintem Ő sem. Valami tartalmasabb program kéne, valami olyan, hogy csináljunk is valamit. Ilyen pl a közös sportolás, jégkor, de ez első randinak nem jó sztem. Moziba sem akarok, mert az túl randiszagú és valami lazább kéne, ami inkább egy baráti találkozóra illik... aztán ha bejövünk egymásnak, nyilván a randi végén sétálgatunk majd egy romantikus helyen is, de kellene valami konkrét program. :D Van esetleg valami ötletetek?
20/N
2014. febr. 13. 23:47
1/2 anonim válasza:
ő hívott el, de te találj ki valamit. fantázia lvl 99.
2/2 anonim válasza:
"Ő hívott el, de mondta h találjak ki valami programot."
Kifogtál egy igazi lovagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!