Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy volnék rá képes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy volnék rá képes?

Figyelt kérdés
A barátnőm konkrétan sz*rba se vesz, nem beszélgetünk sokat, van hogy 1-2 napig sem, ha nem keresem nem keres, hetek óta nem mondta ki hogy szeret, hogy hiányzok, folyton lemondja a találkozókat. Előtte folyton nálam aludt, a nyakamon csüngött. Kérdeztem tőle hogy szeretne-e szakítani és azt válaszolta hogy eszébe sincs. Kérdeztem tőle hogy míért viselkedik így és az volt a válasza hogy szerinte én vagyok a hülye mert minden olyan mint régen de egyáltalán nem. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de úgy érzem hogy mellette talán szarabbul érzem magam mint egyedül...kicsit olyan mintha lenne is meg nem is. Benne a fejemben hogy gyorsan szakítsak vele, de félek tőle.Nagyon szeretem. Szeretek párkapcsolatban élni és félek attól hogy egyedül maradok... tudom hülyeség de folyton ez motoszkál a fejemben. Volt már valaki ilyen helyzetben? Érzett már valaki ilyet? Mit lépett? És mi lett a vége? 23/F

2016. szept. 10. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Hasonló volt az én "szukám" is. Végül kiderült hogy mással kefél azért viselkedik másként. Na mindegy bosszubol megdugtam az anyját...szétdultam egy idili családot
2016. szept. 10. 16:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én is így gondolom... Mondtam neki hogy ha így van nyugodtan mondja el, nem lesz semmi baj. (persze rögtön dobtam volna) De már a kérdésen úgy felhúzta magát hogy 2 napig elérni se tudtam... ami méginkább gyanús szerintem..
2016. szept. 10. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaa vicces mikor játszák a sértődöttet. Ki gondolná, hogy ezeknek lelkiviláguk is van ne hülyéskedj :DDDDD
2016. szept. 10. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Pasiban is van ilyen :)
2016. szept. 10. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze az istennek sem mondta nekem, hogy nem akar beszélni velem.

Fogalmam sincs, miért csinálják ezt. Egy idő után, egy ponton túl viszont még a legtürelmesebb ember is megelégeli és szakít.

2016. szept. 10. 17:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ez volnék én.
2016. szept. 10. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
#1 Ez a sztori nagyon adja.
2016. szept. 10. 18:53
 8/8 1112 ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy elő akarja írni, mit higgy:S Ezt ebből szűrtem le:S:S:S " Kérdeztem tőle hogy míért viselkedik így és az volt a válasza hogy szerinte én vagyok a hülye mert minden olyan mint régen de egyáltalán nem." A helyedben nem nagyon akarnéktőle már semmit, ez a dolog kihűltnek tűnik, és már csak a biztonságérzete, a megszokás miatt van veled együtt, mert félne, hogy mi lenne vele egyedül. Retteg a magánytól szerintem. Ja és van egy rossz hírem "Benne a fejemben hogy gyorsan szakítsak vele, de félek tőle.Nagyon szeretem. " Lehet, hogy te is félsz az egyedülléttől. Hogy ez már nem szeretet, csak bemagyarázzátok magatoknak:S :( Mert fájna kimondani, hogy vége, mert ez a kapcsolat már nem ad annyit:S:S:S
2016. szept. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!