Ti szerintetek képes volnék rá? Részletek lent.
17 éves fiu vagyok, nem tudom mien pályát, szakmát válasszak az életben amivel dolgozzak. Jelenleg elméleti gimnáziumba járok Erdélyben.Sok mindenen gondolkozok/unk. Ilyenen is, hogy elmenjek búvárnak, akik hajókat javitanak, meg ilyesmiket csinálnak. Na most a gond, az, hogy igaz, én úszni imádok, de nincs egy kifejlett fizikumom, izomzatom. Szerintem ehhez a szakmához márpedig nagyon komoly kiképzés 's kemény kitartás kell.
Kitartás az van bennem angolul is tudok már elég jól, ha ezt a világ tulsó felén kellene csináljam...de azt szeretném, hogy aki jártasabb ebben, vagy esetleg jobban hozzá tud szólni a témához, az kérem irjon, és világositson fel, hogy lássam, ha ezt szeretném , mivel is kell szembenéznem.
Várom az értelmes válaszokat.
Én nem tudom, nem ismerem a búvárkodást, de szerintem izomzatot majd a suliban szedsz fel. Bár ki tudja, lehet, hogy nézik.
De azért neten böngészhetsz, hogy hol van ilyen suli, és a suli honlapját stb.
Az is számít, hogy hol akarsz, mondjuk Magyarországon, vagy Erdélyben suliba járni, mert akkor úgy kell nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!