Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mekkora az esély?...

NodameCantabile kérdése:

Szerintetek mekkora az esély? Én ugy gondolom nem sok, de kiváncsi volnék. Részletek lent

Figyelt kérdés
nos 2 napja mult el a menstruációm, rá egy napra, tegnap, lefeküdtem (nem elöször) a barátommal... kiprobáltuk az elején kicsit óvszer nélkül is, aztán óvszerrel folytattuk. A végét pedig megint óvszer nélkül, persze vigyázva. Utána szappanos vizzel kimostam magam, de amugy sem éreztem ugy hogy nagy gond lenne, mert szerelmem odafigyelt, de hát kitudja... én ugy gondolom nincs gond, és nem esek teherbe. Ti mit gondoltok?
2010. aug. 26. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

kimostad magad?mekkora hülye....a méhedet is?

miért kell kipróbálni óvszer nélkül?akármilyen "kicsi"től is lehet teherbe esni........komolyan mondom,áhhh nem mondom

2010. aug. 26. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Így, hogy menstruáció után 2 nappal vagy, valóban kisebb az esély a terhességre, mint a félidő táján.

De ugye tudod, hogy nagyon felelőtlenek vagytok?

1. "kipróbáltuk egy kicsit óvszer nélkül" = az előváladék ilyenkor már simán beléd kerül

2. Mi az, hogy a "végét óvszer nélkül, de vigyázva"????

Azt meg hogy kell??? Ilyen nincs, és ne is áltasd magad, hogy nem jut be a péniszen spermium a hüvelyedbe.

3. A szappanos víz nem sokat ér, főleg, hogy a méhszájig nem valószínű, hogy jutott belőle.

4. Ha most terhes lettél, semmit nem érzel belőle, főleg nem aktus után.

FOGAMZÁSGÁTLÁS!!!

2010. aug. 26. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Mensi után két nappal kicsi az esély. A végén gumi nélkül? Közben lemosta magát? Mert ha nem, akkor adtatok a szrnak egy pofont. Kimosni meg nem tudod magad; a szappanos víz nem öli meg a spermákat!
2010. aug. 26. 15:13
 4/12 anonim ***** válasza:

39 éves vagyok és menstruáció után 5 napig mindig óvszer nélkül voltam együtt mással.

Sohasem lettem terhes ebben az időszakban. Nagyon kicsi halovány az esély.

De a váltogatást nem értem óvszer le meg fel minek?

Ha már felrakta magára minek vette le, melege volt a farkáxak?

2010. aug. 26. 15:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Szappanos víz? Hajrá, hüvely pH... Kimutatták, hogy nem segít az irrigálás. Nm lesz ettől kevesebb terhesség. Max megbetegszel olyan baciktól, amik eddig is jelen voltak, csak a megfelelő pH miatt nem tudtak támadni.

A megszakított közösülés egyébként nem védekezési módszer. Ha gumi nélkül akartok együtt lenni és még nem akartok babát, akkor tessék elslattyogni a nődokihoz és tablettát íratni. Vagy marad az óvszer a behatolás előtt felhúzva megfelelő módon és a végén lehúzva. Közben semmi gumi nélküli kivesz, berak.

2010. aug. 26. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:
B+
2010. aug. 26. 15:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Valóban félidő tájékán van nagyobb esély a terhességre, de nem kizárt előtte vagy utána sem. Mindenkinél máshogy van a peteérés.
2010. aug. 26. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:

A szappanos víz nagyon jó tisztálkodásra de fogamzásgátlónak NEM!Esélyed tényleg elég kicsi a terhességre de esélyekre alapozni egy ember vagyis három ember életét nagy felelőtlenség bár ha azt veszem,hogy úgy gondolod a mosakodás elég,arra következtetek,hogy az esetleges terhesség is csak egy embert érintene igazán mégpedig azt aki a felelőtlenségetek eredméne lesz!!!

Ha mégsem akkor bocs!

Biztosan durva amit írok de saját tapasztalat és csak a te javadat szolgálja mivel sajnos 16 évesen én is voltam felelőtlen és egy ártatlan kis élet látta kárát ami még így 30 felett is nagyon megvisel annál is inkább mert azóta sem adatott meg az anyai érzés hiába várjuk három éve!

Egyszóval mielőtt felelőtlenül cselekszel gondold végig az esélyeket és azt mi lesz ha mégis az a kicsi esély győz!!!

Sok sikert és ne a szerencsére hanem a józan észre alapozz!

Egy jó akaró!

2010. aug. 26. 15:28
 9/12 A kérdező kommentje:
tudom hogy se a szappan se a víz nem öli meg a spermiumot, csupán azért alkalmaztam hogy eltávolítsam azokat onnan. Ismerem az ezzel kapcsolatos tévhiteket és egyéb dolgokat, akkor is tisztában voltam vele amikor bevállaltam a védekezés nélküli együttlétet is. Nem azt kérdeztem mennyire vagyok meggondolatlan, hanem hogy szerintetek mekkora az esély... a normális válasziróknak köszönöm
2010. aug. 26. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
hát hülye vagy,ez tény,de amúgy van rá reális esély,meg is érdemli,aki így gondolkodik
2010. aug. 26. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!