18 évesen mennyi az esély tüdőrákra? Tudom, hogy bármikor előfordulhat, de azért biztos van egy életkor ahol inkább! Részletek lent!
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte,hogy a rokonja tüdőrákos lett! Ekkor kezdődött az egész! Eleinte volt apróbb köhögésem,de az szépen hamar elmúlt! Utánna bal oldalon a mellkason nagyon gyengén fájt! Néha mozgásra jobban! Ez is elmúlt már csak néha és picit érzem! Most viszont olyan fura a légzésem! Nem veszem nehezen a levegőt,de sokszor akarok sóhajtani ami nem igazán jön össze,vagy az ásítás sem-> ez lenne a nehézlégzés? A válaszokat előre is köszönöm! Eléggé aggódom!2010. jún. 7. 20:54
1/11 anonim válasza:
Egyik osztálytársam tüdőrákos, és ő is 18 éves.
2/11 anonim válasza:
Ez a hipochondria nevű "betegség":) (A tüdőrák mire fájdalommal jár, arra már késő kezelni...)
3/11 A kérdező kommentje:
És azt lehet tudni,hogy milyen tünetei voltak/vannak? Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 7. 21:08
4/11 anonim válasza:
Nem, nem ez a nehézlégzés. Akkor alig kapsz levegőt, vagy alig tudod kifújni, és el is fáradsz közben, mert izommunkával jár.
5/11 anonim válasza:
a rák nem fáj sajnos csak a végső stádiumban amikor már gyógyíthatatlan, de akkor már 40 kg os vagy és nem tudsz felkelni az ágyból
6/11 A kérdező kommentje:
Szoktam esténként járni futni és azt ugyanúgy birom mint régen! Elég sokat szoktam futni! Szóval szerintetek ez nem nehézlégzés? Azt tegyük hozzá kiskorom óta tényleg hipochonder vagyok! Köszi a válaszokat!
2010. jún. 7. 21:12
7/11 anonim válasza:
menj el orvoshoz, és mondd el neki a tüneteket. Ő majd megnyugtat, amúgy nekem is szokott lenni fográkom, mellrákom, meg mindenféle rákom, mikor mi van a tv-be, de már megtanultam ezeket az érzéseket elfojtani, mikor beszéltem egy dokival, és ő mondta hogy a tüneteket csak bebeszélem, és ő világosított fel, hogyha már fájna akkor járni se tudnék már
8/11 anonim válasza:
"Utánna bal oldalon a mellkason nagyon gyengén fájt! Néha mozgásra jobban!"
Eddig is fájt, csak nem figyeltél fel rá. A betegségedet hipochondriának hívják.
9/11 anonim válasza:
Szerintem is csak bebeszéled magadnak. Egyszer velem is volt ilyen, hogy barátnőm a betegségekről beszélt és elkezdtem idegeskedni, hogy lehet hogy én is az vagyok. Másnapig annyira bebeszéltem magamnak, hogy tényleg megbetegedtem. (hányás, köhögés, láz)Úgyhogy nyugi, ne ezen agyalj, de ha akkor is fáj, akkor ellátogathatnál egy orvoshoz.
10/11 anonim válasza:
Ha mozgásra fáj akkor nem valószinü, hogy tüdőrák. Szimplán izom.. nem kell aggódni miatta. A nehézlégzés valami ilyesmi. Van amikor a kilégzés szar és van amikor a belégzés. Nálad a sóhajtás és az ásítás alapján a kilégzés szar. Nekem is volt ilyenem, elmentem egy légzésfunkció vizsgálatra és kiderült h egy asztma elötti állapotban vagyok. Kaptam rá asztmás gyógyszert és három nap múlva semmi bajom nem volt. Ja és ez lehet stressztől is (azaz attól, hogy félsz h a tüdőd beteg)
Amúgymeg ne aggódj, elmehetsz tüdőszűrésre is ha az megnyugtat de felesleges..
no - 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!