Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van rá esély, hogy az ételalle...

Van rá esély, hogy az ételallergiától szédülök?

Figyelt kérdés
Olyan Május közepe tájékán jöttek ki rajtam kiütések. Ezt megelőzően szédültem, de még akkor is szédültem, amikor kijöttek ezek a kiütések vagy mik. Elmentünk a dokihoz, akkor neki nem mondtam, hogy szédülök, de írt fel gyógyszert, meg pezsgőtablettát és a szédülés is elmúlt. Aztán június elején (kb. 5-6-án) ismét kiütések jöttek ki rajtam. Persze ekkor már tudtuk, hogy ételallergia jött ki megint rajtam, de ekkor nem szédültem, viszont ekkor is voltunk dokinál. Most szédülök, viszont nincsenek rajtam kiütések. Szóval arra lennék tulajdonképpen kíváncsi, hogy az ételallergia tünetei egyszerre jelentkeznek, vagy nem feltétlenül egyszerre?
2010. jún. 21. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Vashiányos nem lehetsz?

Mire vagy allergiás?

2010. jún. 21. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Ételallergiától lehet a szédülés. Pl laktózérzékenyek gyakrabban szédülnek.

De a szédülést okozhatja alacsony vérnyomás is. Pl nekem kegyetlen alacsony, volt hogy már össze is estem. :-(

Szédülést okozhat még hőingadozás.

2010. jún. 21. 16:11
 3/8 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok. A suliban márciusban volt vérnyomásmérés, minden jó volt. És kb. 1 éve vettek vért, akkor sem volt semmi baj.
2010. jún. 21. 16:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah, és valamilyen ételre vagyok allergiás, hogy milyenre azt nem mondta az orvos, és nem tudjuk.
2010. jún. 21. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt viszont kéne tudnod, hogy mire vagy allergiás, mert azt a dolgot akkor ki kell zárnod az étrendedből. Erre mindenképp kérdezz rá!

(második voltam)

2010. jún. 21. 16:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi :) Jah, és hozzáteszem, hogy szombat, vagyis péntek este óta szédülök, ma már nem annyira, de kicsit néha most is. Még egyszer köszi :)
2010. jún. 21. 16:24
 7/8 anonim válasza:
szerintem van rà esèly.figyelj!ha meg akarod tudni,hogy mire vagy alergiàs,akkor derisd ki,hogy mit ettèl a kiutèsek elott,ès egyik nap edd meg mègegyszer ugyan aszt amit ettèl mielott kijottek a kiutèseid.igy megtudhatod mire vagy alergiàs. de csak egyenkènt edd meg a kajàkat.
2010. jún. 23. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen, a hisztaminnal kapcsolatosan kialakulhat étellargia akár szédüléses tünetekkel is.
2010. jún. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!