Lógás suliból? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy fiú, aki nagyon messze lakik tőlem, és csak hét közben van szabadnapja, így csak akkor tudna eljönni abba a városba, ahol én tanulok. Viszont az utolsó busza is elmegy 4kor, és a szabadnapján én fél 2ig vagyok suliba, ami így nem túl kifizetődő, tekintve csak a buszköltségeit is. Tanácstalan vagyok mit csináljak, orvosi igazolást már vittem be a múltkor, ugyanilyen okból. Szerintetek megérné? Max utolsó óráról mennék el, az is fél 1 mondjuk, de lenne 3 óránk együtt...
18/L
2012. szept. 22. 02:09
1/4 anonim válasza:
Már megbocsáss, de a sulid, a jövőd nem annyira fontos a srácnak, akivel jársz, hogy más napra szervezze a szabadnapjait? Miért kellene feladnod neked a tanulást? Lógni, meg bohóckodni az orvosi igazolással? Nemigen értem meg. A srác mit is tesz egész pontosan a kapcsolatért? Azon túl, hogy akkor jön, amikr neki kényelmes? TAlán ha akkora kan, akkor szervezze át ő a beosztását, és jöjjön akkor, amikor TE ráérsz! Ne te csinálj magadból hülyét a háziorvosnál és gondot a suliban! Elvárás! Az is kellene, hogy legyen, nem csak megfelelési kényszer! L28
3/4 anonim válasza:
Nem érné meg, ha kiderül, nagy gáz lesz belőle.
Ráadásul korodat tekintve, valószínűleg érettségi előtt állsz, szóval nem kéne lógni meg egyebek.
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a gyári munka nem olyan elnéző... :( De amúgy igazatok van, csak így tényleg nem tudom mit csniáljak...
2012. szept. 23. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!