Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet, ha 5 év párkapcsolat után kiderülne, hogy évekkel ezelőtt prostituált volt, de már abbahagyta?
A hazugság miatt mindenképp- és ez totálisan független attól, hogy mi a véleményem a prostitúcióról, mint egyetlen lehetőségről.
Nem igaz egyébként, súlyos csúsztatás, hogy a mélyszegénységből is csak és kizárólag prostiként lehet kitörni- ez megint egy olyan pont, hogy az értékrendje miatt kérdőjeleződne meg bennem, hogy akarom-e ezt a nőt.
máris két szempont és még bele sem gondoltam igazából, hogy hány száz vagy ezer (!) f..sz járt benne...
Komolyan mondom, hogy 5 év után megtörnék, mert
- HAZUDOTT
- mert az értékrendjében a pénzszerzés egyetlen eszköze a testének áruba bocsátása volt (munka, tannulás stb. miért nem?)
Ez nem hazugság. Sokan nem beszélnek a múltjukról. És akinek volt vagy 100 partnere CSAK ÚGY, az jobb? Ne ítélkezz, nem biztos hogy neki pont lett volna lehetősége másra. Nem mindenkinek van. Lehet hogy még így is többet ér emberileg, mint sok kinyalt pitsájú kis könnyűvérű apuci pici lánya meg anyuci pici fia. Nem tudhatod hogy mennyit szenvedett ettől már akkor és a mai napig.
Nekem mondjuk nem kellene egy előttem sok emberrel hempergő férfi, mert visszataszítónak tartom. Komolyan mondom, a kényszerpsrostiságot előbb elviselném, mint a pusztán könnyűvérű életformát.
Mindezek ellenére ezt annak kell eldöntenie, aki ebben a helyzetben van. Senki más szava nem számít, mert nem másoknak kell együtt élniük velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!