Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet, ha 5 év párkapcsolat után kiderülne, hogy évekkel ezelőtt prostituált volt, de már abbahagyta?
Ha szereted meg jol megvagytok ne hagyd el. Az a mult,mindenkinek van.
Egy nőnek meg könnyű pénzkereseti lehetőség,a pénz meg nagy úr.
En ismerek több férfit,akinek prosti volt a felesége. És? Már nem az,veled van. Nyilvan nem büszke rá,ezert nem mondta.
n25
Nem valószínű, ha az öt év alatt minden jól működöt.
Szerintem, ezt sokan nem mondják el. Az a sok egyetemista lány sem igen fogja pár év múlva elmondani, akiket a hivatásosok annyira szidnak, hogy letörik az árakat.
Prosti volt, nem lopott, nem volt bűnöző.
Ha jól megvagytok, nem a múlt számít.
Az meg érthető hogy nem dicsekedett vele, nem büszke rá.
Nyílván lezérta azt az időszakot, neked se kell foglalkozni vele.
ÉS A LÉNYEG: KURVÁBÓL LESZ A LEGJOBB FELESÉG!
Kérdező!
Te tényleg fél éve ezen rugózol, hogy mindig kiemeled a kérdést?
Egyébként: nem, nem hagynám el.
Kedves 15:39-es!
Nem rugózok ezen fél éven keresztül, csak érdekel minél több ember véleménye. Ezért emeltem ki többször.
Ha nem rugóznál rajta akkor nem emelted volnak ki...
Már bocs, de ha továbbra is érdekel vadidegenek véleménye, akkor akármit is mondasz te ezt nem tudod elfogadni, mert ha el tudnád, akkor feldolgoztad volna régen, túlléptél volna, és nem itt "érdeklődnél"
Szerintem tedd meg azt a szívességet magadnak és a lánynak is, hogy szembenézel az érzéseiddel, és felvállalod azokat.
Meggyőzheted magad most, hogy oké a dolog, de az hazugság lenne, hiszen ha ennyire nem bírsz leszakadni a témáról akkor nem is fogsz tudni, aztán egyszer (esetleg már házasság és gyerek után) egy piszlicsáré veszekedésben a fejéhez vágod. Nem lenne elegáns. Nem mond hogy nem tennéd, mert nem vagy jós, nem tudhatod.
Attól is függ, mennyi ideig nyomta az ipart.
Huzamosabb idő meglátszik az emberen. Egyrészt a külseje, nem hiába mondják az ilyen nőkre egy idő után, hogy 'lestrapált', mert ugye komoly igénybevételnek volt kitéve, aztán lelkileg is hozzáidomul, a viselkedése, az értékítélete, a beszéde, még az öltözködési, sminkelési és egyéb szokásai is.
Hogyhogy nem szúrt ez szemet korábban?
Pár év után aligha marad szende szüzike, legfeljebb csak akkor, ha amolyan fél profi státusza volt, havi egy, két fuvar, pár állandó kuncsaft. Az lényegesen jobb szitu, azt még ki lehet heverni.
Egy igazi profi hatot, nyolcat is simán lenyom egy nap, hétvégén és ünnepnap többet.
Nagyjából minimum tíz, tizenötezer numera lehet mögötte, pár év után, na az már nem kevés, annak meg kell látszania.
Lényegében ettől függ, hogy mennyire maradt normális, vagyis mennyire ivódott belé a tempó, ami szerintem egyenesen arányos a szakmában töltött idővel.
Ha csak egy kicsit tette vette magát, akkor még kiheverhette, mert azért ennek lelkileg is nyoma kell, hogy maradjon, de ha már nagyon qrvás, akkor nekem nem kellene, bár az már eleve riasztónak kellett volna hogy legyen.
Amúgy meg nem hinném, hogy bármelyik férfi boldog lenne ebben az esetben, mert ki a fene szeretne nyálat cserélni a gettóval, jobb ha továbbra is titokban marad, ha már így esett, semmi jóra nem számíthat a nő.
Lehet, hogy megtörténik a nagy összeborulás, de a métely továbbra is rágni fog, elég egy kis nézeteltérés és kiborul a bili, ilyesmit soha nem lehet megemészteni teljesen.
Igazán esélye akkor van csak a nőnek, ha gyerek is lett közben, az már komoly kapocs, de még akkor is gennyes dolog ez.
Minek kell kiderülnie?
Amúgy meg ismertem profit, bár nem a csajom volt, csak a szomszédom, de kedveltem, mert jópofa, jó humorú vagány csaj volt, végül is ők is csak emberek, ha szeretni való, akkor lehetséges, a szerelem mindent legyőz.
Kedves utolsó kommentelö!
Nem, több év sem látszik meg, valamint a munka (mert ez AZ) nem feltétlen változtatja meg a sminkelési, öltözködési szokàsokat, kérlek hidd el hogy remekül külön lehet vàlasztani a munkát a magánélettöl. Ehhez csupán némi intelligencia és alkalmazkodási képesség szükséges.
Kedves kérdezö! Nem, ha egyébként más gond nincs a kapcsolattal nem hagynám el (amugy nö vagyok). Kérdés hogy te el tudod e ezt a dolgot "felejteni", vagy AZ elsö nagy veszekedés alkalmával a fejéhez vágod. Mert úgy nem fog müködni. A megbocsájtás tava mellett ott a tábla: pecázni tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!