Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet, ha 5 év párkapcsolat után kiderülne, hogy évekkel ezelőtt prostituált volt, de már abbahagyta?
Lehet hívni a pofont erős simogatásnak, de attól az még ütés marad!
Ne játssza már a mártírt!
Hazudott és kész. Ráadásul elég súlyos dologban, mert véleményem szerint joga van tudni az aktuális párjának, hogy milyen nővel fekszik le. Akiben pár száz farok megfordult és lehet nemi betegséggel is gazdagabb lett, nem csak pénzzel.
Ja és ne állítsuk már be úgy a prostiságot, mintha ez az egy lehetőség lenne arra, hogy valaki ne haljon éhen, mert kibebaszott szánalmas!
Ha pasi lennék, ilyen nőt úgy kihajítanék mint a macskát szarni!
Se azt,hogy prostituált volt nem tudnám megbocsájtani,de azt,hogy ezt 5 éven át titkolta, még kevésbé,az eltitkolás gázabb,az pedig,hogy szegény volt és nem volt más választás....hát nem, kifogás, én is voltam szegény, elmentem dolgozni vendéglátásba hétfőtől-vasárnapig reggeltől estig, igen nagyon kemény idők voltak,de azóta saját vállalkozásom van, saját autóm és lassan kivan fizetve a lakásom, van még kérdés ?
24/F
Nem hagynám el ha szeretem. Márpedig ha 5 évig együttvagyok valakivel, akkor szeretem.
Nyilván nem örülnék neki, de engem a múlt nem érdekel. Nekem is voltak hülyeségeim, ahogy mindenkinek, és nem kell mindent elmondani a múltról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!