Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Várjak vagy töröljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak vagy töröljem?

Figyelt kérdés
A volt barátommal úgy beszéltünk elmegyünk egy közös csocsózásra, de hosszú idő után (pedig ő is benne volt) mégis inkább azt mondta nem. Türelmesen vártam mindig, ha dolga volt fel sem hoztam, miközben napközben az új haverjával eljárnak iszogatni akár egy héten 2szer is. Rosszul esik és fáj ,hogy mindenre és mindenkire van ideje csak rám nincs. Sosem fogom elfelejtteni Őt de hagyom élje az életét amit már egyébként is kiélvez. Annyit megszeretnék írni neki, hogy sajnálom hogy így alakult, örülök, hogy beszéltünk és hogy jól van. A munkájához sok sikert és találja meg a boldogságot. Viszont nem tudom várjam meg még ír rá valamit vagy ahogy elküldtem ezt neki töröljem is ki a chatet ahol beszéltünk? Vagy csak egyszerűen ne menjek fel? Csak vele beszéltem ott és nem bírnám látni hogy fenn van de nem ír.

2016. szept. 12. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Másra van ideje és rád nincs?Hagyd a fenébe te tudod hogy mit akarsz de nem pazarólnám rá az időmet ha megsem érdemli.
2016. szept. 12. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Ő a VOLT barátod. Nem értem milyen álomvilágban élsz vagy mi a fenét vársz egy ilyen találkozótól.

A postásomhoz vagy az autószerelőmhöz több érzelem fűz ma, most, mint bármelyik volt barátnőmhöz. Egyszerűen nem vagyok rájuk kíváncsi. Ők már a múlt nekem.

2016. szept. 12. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Töröld, ha ennyire zavar.
2016. szept. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!