Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek töröljem/tiltsam az ismerőseim közül is, hogy könnyebben elfelejtsem?
Hogy ne tudjak róla, ne tudjam , hogy kivel van vagy épp mit csinál ? Nem akarom tudni....
Egyszerűen már az is rossz, hogy ő milyen jól érzi magát, mosoly selfi, fesztivál stb.
Nos még az az ismerősöm is csak azt mondta, hogy aztak. rva meg nem gondolta volna, hogy ez lesz, hogy így lesz vége , aki összeakart hozni vele, csúnya pofára esés. Lényegében magyarázkodott egy sort, de látszott , hogy nem akar még csak beszélni se velem többet és az a legszomorúbb, hogy én sem akarok vele, nem akartam őt, de tudjátok milyen egy férfi , örül egy társnak , érzelmek nélkül is .... szóval ő örömöt nem szerzett nekem csak szomorú perceket és most már egyáltalán nem akarom látni , törölni akarom a magányos perceimben eltöltött pillanataim gondolatából is. Tovább akarok lépni, de folyton látom mit csinál , már a követést is kiszedtem alapból nem látom a dolgait, de b@ ssza meg nem bírom ki, hogy ne nézzek rá....
Sokkal könnyebb lesz ha törlöd. Nem kell tiltani, elég csak törölni. Én egy hónapja vettem rá magam, előtte az illető fél évig húzta az agyam, teljesen belezúgtam, aztán kiderült, hogy barátnője van, csak szeretőnek akart...
Az első pár napban rá lesegettem, de ez mára el is tűnt. Még mindig fáj ugyan a dolog, de már nem akkora intenzitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!