Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szarkazmus mennyire tesz rosszat a kapcsolatnak?
Mások már (ők kedvesen) a fejemhez vágták, hogy szarkazmus táblával a nyakamban is járkálhatnék, de sose bántásból csinálom és aki nem bírja azzal nem, viszont akkor vagyok önmagam ha lecsaphatom a magas labdát és szurkálódhatok kicsit.
Megnehezíti ez a párkapcsolatot és előtte az ismerkedést? 18L
Én például előnyben részesítem 'szarkazmusolós' embereket, mivel én is imádok szarkazmusolni. Ahogy az egyik fb csoport mondja: Sarcasm is my 2nd language :D
A szarkazmussal amúgy az a helyzet, hogy intelligencia kell hozzá. Ahhoz is, hogy tényleg jókat tudj mondani de ahhoz is (és most itt a hangsúly), hogy fogadni tudja valaki.
Ha ez az intelligencia mindkét félben megvan szerintem marha jól fel tudja dobni a kapcsolatot, az ismerkedést meg pláne :D
Már ha csak arra gondolok is, hogy kellemetlen szituációkból(mondjuk a híres kellemetlen csend) egy kis fantáziával meg szarkazmussal marha jól ki lehet evickélni, de úgy is mondhatnám, hogy szoáréból várat lehet építeni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!