Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy nem vonzódtatok valakihez, de aztán valamiért ez megváltozott?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kosarat kaptam egy nőtől. Nyilván sok oka lehetett annak, hogy nemet mondott, de tegyük fel, túlnyomórészt a vonzalom hiánya miatt mondott nemet. Ez megváltozhat az emberben? Nektek mi a tapasztalatotok?

Egy ismerősöm szerint ez lehetetlen, és nem is tudtam meggyőzni arról, hogy igenis lehetséges, hiszen velem már történt ilyen.

2018. ápr. 2. 18:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Csak nincs ló jó a szamár is alapon
2018. ápr. 2. 18:05
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Velem olyan volt már, hogy azért utasítottam valakit vissza, mert akkor még épp másba voltam szerelmes. Ebből később kapcsolat lett, mert alapból tetszett a srác, csak még nem voltam kész rá.

De ha valaki nem az esetem, az később sem lesz az.

2018. ápr. 2. 18:06
 3/22 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de nekem ott a másik inkább semleges volt. Nem is nagyon foglalkoztam vele. Utána ahogy egyre jobban megismertem, úgy kezdett el vonzani, mindenféle értelemben.
2018. ápr. 2. 18:08
 4/22 anonim ***** válasza:
78%

Velem olyan volt h vonzódtam hozzá, de nem eléggé. Aztán ez változott meg.

Szerintem ez egyébként nem is olyan ritka, csak kevesen képesek belátni hogy "hibáztak" és tenni érte.

Ez nagyon nem a nincs ló jó a szamár is esete.

Idővel változik az emberek vágyai, elképzelései.

2018. ápr. 2. 18:10
 5/22 anonim ***** válasza:
Kizart.
2018. ápr. 2. 18:15
 6/22 A kérdező kommentje:

"Kizart."

Hogyhogy kizárt? Akkor hazudok? Mondom, hogy velem megtörtént. Nem tetszett a csaj, tényleg nem is volt szép, ahogy így visszagondolok, viszont imádtam a jellemét, és azt, hogy tök jól lehetett vele beszélgetni. Mondom, adjunk neki egy esélyt. 1-2 nap múlva szakítani akartam vele és megbántam az egészet, de hál'istennek nem szakítottam és nem sokkal később totál belezúgtam. A legnagyobb szerelmem volt a húszas éveim elején.

2018. ápr. 2. 18:21
 7/22 anonim ***** válasza:

Na ja, mikor már kipróbálta jópár olyat amia lista élén volt, utána már jó lett az is, aki az elejétől fogva ott kopogtatott.

2018. ápr. 2. 18:25
 8/22 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam ki egyet sem. Sok randim volt, de egyikkel sem éreztem olyan természetesen magam, mint vele.

Korábban valami villámcsapás szerü szerelmet kerestem. Most inkább azt érzem, hogy az ahogy jön el is múlik. Az viszont ami vele volt tartalmasabb is lehetne.

2018. ápr. 2. 18:37
 9/22 anonim ***** válasza:
NÁLAM kizárt.
2018. ápr. 2. 18:38
 10/22 A kérdező kommentje:

"NÁLAM kizárt."

pacsi! :)

2018. ápr. 2. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!