Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám leállítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leállítani, hogy ne nyomuljon a barátomra?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm, akivel évek óta ismerjük egymást és bár már akkor feltűnt, hogy nem közömbös számára a barárom már amióta összejöttünk, most már kicsit sok, amit csinál.

Pont barátom mesélte, hogy barátnőm ráírt facebookon, elkezdtek csak úgy beszélgetni, és konkrét célzásokat tett barátomra, hogy jól néz ki, illetve ezt a részét konkrétan meg is mutatta, hogy megkérdezte barátomtól, hogy miért pont engem választott, amikor 1000 másik lányt is megkaphat.

Amikor pedig barátnőmet megkértem, hogy fejezze be, egyfolytában csak azt válaszolta, hogy semmi hátsó szándéka nincs és amikor rákérdeztem arra az előbb említett esetre, mondta, hogy csak érdekelte, hogy amikor tényleg olyan sok lány teszi neki magát, és engem választott, akkor mi alapján döntött, de semmi rosszat nem akart ezzel.

Illetve tegnap barátom azt is mesélte, hogy sokszor észtevette, hogy barátnőm egyértelmű jeleket ad, hogy bejön neki, és konkrétan neten is kínálgatja neki magát. Egyszer már barátom is megmondta neki, hogy ezt ne csinálja, de semmi haszna nem volt, ugyanúgy folytatja.

2018. márc. 31. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hányszor fogod még ki tenni ezt? A másiknál már kaptál választ.
2018. márc. 31. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Ugy, hogy igy kellene kezdodnie a kerdesnek, “volt egy nagyon jo barátnőm, akivel évekig voltunk barátságban addig amíg...” ha megtetted idézet szöveghez való a lépéseket és utána is nyomul, akkor.......ha nem megy szép szóval, majd megy.....
2018. márc. 31. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsàtok le mindketten és akkor nem ìrogat többet.
2018. márc. 31. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Tiltod, kerulod es mindenkinek elmeseled miylen ketszinu. Sokan lebecsulik a pletyka erejet. Ne tartsd ezt magadban, screenshot aztan mehet a koruzenet. Felejtsd el a szoviragokat, mondd el neki hogy csalodtal benne es ezt megbocsathatatlannak tartod.
2018. ápr. 1. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!