Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyám egy másik férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám egy másik férfival beszélget facebookon, hogy lehetne leállítani?

Figyelt kérdés
Anya és apa 15 éve vannak együtt, az alatt lett 2 fiú gyerekük (az egyik én). Nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, volt olyan hogy veszekedtek, sőt olyan is akadt hogy anya el akart költözni. Az egész ott kezdődött, hogy van egy ismerőse, aki sárkányrepülőzik, és anyát mindig is vonzotta az ilyen. Ráírt hogy te sárkányrepülőzöl, erre a válasz hogy igen, és milyen véletlen, én meg téged akartalak megkeresni, mert lenne egy ügyem (anyám ügyvéd). A férfiról érdemes tudni, hogy 2x elvált, most van barátnője, és egy gyereke is, de nem a jelenlegi kapcsolatából, és biztonságiőr. Anyám a munkáért nem kért pénzt, hanem cserébe a férfi elvitte sárkányrepülőzni. Ezt elmesélte apámnak, ő meg kissé nyugtalan természetű, ezért megnézte a facebookját. Ott elég személyes dolgokat osztott meg, a sárkányrepülős pedig csak adta alá a lovat. pl nem is tudom hogy lehet így élni, stb. Ez apámat eléggé kiborította, és kérdőre vonta anyámat. Ezt most 2015.10.28.án írom 4 nappal ez után. Mivel apa azt mondta, hogy szeretné ha befejezné vele a chatelést, és az anyám anyja is beleszólt, hogy most mi van vele (akit anyám nagyon utál, pedig csak jót akar, azért mégis csak idősebb, tapasztaltabb, de elég nyersen fogalmaz). Erre azt mondta, hogy jó, megszakítja vele a kapcsolatot, de beléptünk a facebookjára, sé ott üzengetett vele. Mielőtt hazaér mindig törli, de lefotóztuk a beszélgetéseket. Egy találkozót is megbeszéltek(pontosan csak annyit csíptünk el belőle, hogy majd találkozunk, és volt olyan hogy írt egy hosszú üzenetet, azt egyszerre olvastuk a férfival, mert mi is be voltunk jelentkezve anya profiljába, és anya azt az üzenetet egyből törölte, erre a férfi azt írta, hogy eltűnt az üzenet, nem tudta elolvasni. Erre ő azt írta személyesen jobb lenne. erre a férfi hogy hát igen.). Apám és én nyomozunk, és apa próbálja menteni a kapcsolatot, például ma is megyünk majd étterembe. Anyával tegnap este megint beszélt, ő azt mondta, hogy ne akarja eltiltani tőle, nem ő az egyetlen aki össze akarja szűrni vele a levet, de tudja őket kezelni. Otthon teljesen normálisan viselkedik, mondjuk kissé feldobott, amikor rákérdeztem akkor elég őszinte válasznak tűnt, hogy nem csalja meg apát, meg azt is mondta, hogy tetszik neki, hogy apa megpróbál a kedvében járni. Nem szokott hazudni, de az üzenetekkel kapcsoaltos füllentés miatt kételkedem benne. Férfi és nő közt nincs barátság, vagy az egyik fél, vagy a másik mindig többet akar. (aki nem hiszi olvasson utána [link] Mit tegyek? Mit tegyünk?
2015. okt. 28. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Apád nagyon komolyan hibázott, amikor bevont téged a magánéletébe. A párkapcsolatuk kettejükre tartozik. Az, hogy eljátssza neked a mindenáron békülni akaró ártatlan felet, felháborító. Kettőn állt, és most kettőn bukik a vásár. Pont annyira felelős érte, mint anyád. Mit tegyél? Mondd meg apádnak, hogy felnőtt ember, viselkedjen is úgy, és ne a gyerekétől várja a megoldást a párkapcsolati problémáira! Szánalmas egy ember. N31
2015. okt. 28. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:

ez a nyomozgatós dolog szerintem kicsit már sok...

mármint oké nyomozni akartok, de ezt inkább meg kellene beszélni vele...és nem egymás háta mögött csinálni a dolgokat...

ha meg komolyan akartok nyomozni akkor meg nem fotózgatni kellene, hanem az egész chatet lementeni és a törlést is el lehetne kerülni ezzel...

de én a megbeszélés pártján vagyok...

22F

2015. okt. 28. 10:41
 3/10 A kérdező kommentje:
addig oké, de amikor rákérdezett hogy írt-e a férfi, akkor azt mondja hogy áh, dehogy, erre visszakérdez hogy biztos? Erre ő, hát csak egy kicsit, de nem beszéltünk. Pedig kb 1 órán át beszéltek.
2015. okt. 28. 10:44
 4/10 A kérdező kommentje:
tehát tagad, most akkor így hogy beszéljünk?
2015. okt. 28. 10:44
 5/10 A kérdező kommentje:
JA és a beszélgetés hogy lehet lementeni?
2015. okt. 28. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor összeteszem a kezem hogy megúsztam egy ilyen beteges családi idillt. Apu zsarolja és manipulálja a gyerekeivel anyut. Hova a bánatba tűntek a tökös férfiak? Mindig a megbocsátás 100 megcsalás után is. Beszéljük meg, javítsuk meg blabla.
2015. okt. 28. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát, nekem se voltak épp normálisak anyámék amikor váltak, de engem soha, egyetlen egy pillanatra se vontak be. Még a veszekedéseket is úgy intézték, hogy én ne legyek otthon!

Kérdésedre válaszolva: Te semmit. Mert semmi közöd hozzá. Nem gondolom, hogy édesanyád a szörnyű rossz némber ebben a házasságban, biztosan édesapádnak is vannak hiányosságai, amit NEKIK kell megoldani, nem NEKED. Ne szólj bele, semmi közöd hozzá.

2015. okt. 28. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:

6#

Inkább hova tűntek a gerinces nők akik nem nézik hülyének a párjukat?

Hogy mit tegyél? Semmit. Cucc kirak és mehet sárkányrepülőzni.

2015. okt. 28. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Vegyetek egy sárkányrepülőt!
2015. okt. 28. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Ha anyu genyózik nem puhánykodni kell hanem repültetni. :) Utána meg nem pityeregni hanem belátni hogy rossz döntés volt és semmi nem tart örökké. Férfiasan továbblépni és kész.

2015. okt. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!