Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám leállítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leállítani a féltékenykedését?

Figyelt kérdés

Azon már rég túl vagyunk, hogy beszélek vele erről, mert hiába győzködtem, hogy szeretem és semmi köze ahhoz, hogy én kivel vagyok, egy fiúbarátom csak azért is előhozza ezt a témát.

Kezdeném azzal, hogy barátommal most lesz 2 hete hogy vagyunk együtt és nem ismerik egymást a már fent említett haveri barátommal. A lényeg, hogy ez a srác elkezdett mondani róla olyan dolgokat, hogy nem hiszi el, hogy egy ilyen szépfiúval kellett összejönnöm, sehogy nem látja neki a jövőjét és számára nem egy olyan embernek tűnik, aki megtenne a családjáért mindent. Valamint barátom 2011 óta foglalkozik zenével: gitározik és énekel. Nem nagyon tervezett komoly dolgokat ebből kihozni, viszont most, hogy lassan befejezi az egyetemet, szeretne ezzel komolyabban foglalkozni. Egy ideje énektanárhoz is jár, de mindemellett mindenképpen figyelmet szeretne fordítani arra, amit egyetemen tanult és ezzel is elhelyezkedne.

Ezt csak azért mondtam el, mert a srác azzal is előhozakodott, hogy ha a közeljövőben netán sikerre tesz szert és sokan fogják ismerni, akkor nuku magánélet és semmiféle érdeklődése nem lesz a körülötte lévő emberek felé.

Mikor megkérdeztem, hogy miért érdekli ennyire a saját életem, akkor nemes egyszerűséggel annyit mondott, hogy nem tudja, csak rossz tapasztalatai vannak az ilyen kinézetükre nagyon sokat adó emberekkel.

Egyből levágtam, hogy neki barátom kinézete a baja. Kicsit röhejes mert azt hittem hogy nem a dedóban vagyunk. Ami azt illeti ennek a srácnak nincs önbizalma, kicsit teltebb (nem olyan durván) és gondolom ezt töltötte most rajtam ko. Valamint ez nekem úgy érződött, hogy nagyon féltékeny.

Fentebb említettem, hogy témát is szoktam váltani, direkt elterelem a szót, ha a barátomról kezdünk beszélni, de ígyis úgyis ugyanott lyukadunk ki, ugyanannál a beszélgetésnél.

20/L

2016. okt. 13. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Most komolyan a haverod féltékeny a barátodra? :D Remélem legalábbis, hogy jól értelmeztem a szöveget...

Egyszerűen meg kell neki mondani, hogy vagy leáll a barátod szapulásával, vagy nem óhajtod vele tartani a kapcsolatot. Ha nem vesz komolyan, akkor a legközelebbi alkalommal, ha szapulja őt, felállsz és faképnél hagyod. Vagy veszi a lapot, és a haverod akar lenni, vagy nem és akkor nem vesztettél sokat.

Aztán az is lehet a háttérben, hogy amúgy bejössz neki, csak nem mert közeledni, nehogy szétcsessze a barátságotokat, most meg keserű és csalódott, hogy van egy jópasid, és úgy érzi, minden esélyét elvesztette nálad, ezért hátulról próbálja aláásni őt a szemedben.

2016. okt. 13. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ő szerelmes beléd és szét akar választani a barátodtól téged. Az ilyen "barátnál" az ellenség is jobb.

Ha sokáig furkálódik gondolom majd nem akarsz vele egyáltalán találkozni. Majd azért is a barátod lesz a hibás.

Leállítani nem tudod, neki kell belátnia, hogy a rosszindulat őt teszi nevetségessé és ettől nem fogod otthagyni a barátodat csak mert rosszakat mond róla.

2016. okt. 13. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Mégha a legjobb baràtod is ez a sràc akkor sem ő fogja eldönteni hogy ki való hozzàd !Vagy nagyon gyerekes és kiakar magànak sajàtitani téged mint baràt vagy szimplàn szerelmes beléd és a pàrodat akarja ellned hangolni és rossz színben feltüntetni hàtha meggondolod magad!
2016. okt. 13. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kerek perec megmondanám haversrácnak, hogy köszönöm szépen a véleményét, de el tudom dönteni, kivel lépek kapcsolatba és nem szeretnék negatív véleményeket hallgatni a barátomról, teljesen mindegy, milyen szándékkal teszi. Pláne, hogy még csak nem is ismeri. Igazi barát nem viselkedik így, így legyen kedves magában tartni a piszkálódásait és ha erre nem hajlandó, akkor ennek a barátságnak nem lesz jövője. Ha pedig továbbra is folytatja, akkor pedig biztosan hanyagolnám a társaságát, amíg nem hajlandó normálisan viselkedni.
2016. okt. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!