Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban kedvel, mint hogy szexpartnerként kezeljen, ezért nem keres - ebben mi a logika?
31 évesek vagyunk mindketten. Először úgy indult, hogy összejöttünk, rendes párkapcsolatot kezdeményezett (ő keresett, ő udvarolt, sőt elég hamar ki is mondta, hogy szeret, de pont amiatt nem tudtam ezt elhinni, hogy milyen hamar kimondta). Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat egymással, baromira hasonlítanak az elveink, a humorvilágunk, satöbbi. A szex is jó volt, habár neki voltak "problémái", de azt mondta, ez mindig így indul nála új kapcsolatnál... viszont láthatóan azért eléggé zavarta. Engem nem, találkoztam már ezzel a jelenséggel, tudom, hogy az esetek többségében az első pár alkalom után helyre rázódik.
Ám kb. egy hónap után teljes hirtelenséggel beközölte, hogy ő nem érzi, amit kéne, és véget vetett ennek. Totál váratlan volt. Rosszul esett, de azért túléltem, habár én éreztem bennünk a potenciált és azt, hogy tudnám szeretni őt.
Érdekes módon kb. 2 hét csönd után valahogy újra beszélgetni kezdtünk, írogatott, keresett, említette, hogy majd találkozhatnánk... Én ennek megörültem, és vártam, mikor akar időpontot egyeztetni, de oda mégsem jutott el.
Egyik nap (ekkor már bő egy hónapja ment ez a beszélgetős huzavona) úgy döntöttem, hát akkor majd kezdeményezem én a dolgot, és írtam neki egy időpontot, hogy akkor ráér-e. Habozott, hogy még nem tudja, végül nemet mondott.
Eltelt még egy-két hét, és én teljes őszinteséggel megírtam neki, hogy szeretném, ha lenne köztünk egy laza kapcsolat, ami NEM párkapcsolat, de nem is pusztán szex... Szóval: találkozzunk néha, érezzük jól magunkat, tegyük, ami jólesik, és ennyi. És tényleg azért ajánlottam fel ezt, mert őszintén azt éreztem, hogy most erre van szükségem. Szinte biztos voltam benne, hogy nemet mond, de azonnal igent mondott. Találkoztunk is... kétszer. Ebből a második alkalom számomra nagyon emlékezetes volt, úgy éreztem a viselkedésén, mintha jóval többet érezne, a szex már nem szex volt, hanem szeretkezés... legalábbis nekem teljesen így érződött a dolog, és ezen nagyon meg is lepődtem. Meg persze örültem is neki. :)
Utána is rögtön írt, ahogy elköszöntünk, úgy tűnt, mintha elindult volna valami köztünk...
És azóta? Semmi. Azaz írogatott néha, társalgott velem, de ha megkérdeztem, mikor találkozunk, akkor elpasszolta a kérdést. Egy ponton oda jutott a beszélgetésünk, hogy a következőt írta: pont azért nem akar mostanában keresni, mert "jobban kedvel a heti néhány szexnél". És hogy én ezt értem-e.
Hát nem értem. Ti értitek?
Egy hónap már simán eltelt úgy, hogy nem találkozott velem.
Előre is köszi minden léleklátónak, aki meg tudja fejteni ezt a pasit...
Kedves Kérdező! Ott rontottad el, h elkezdtél megint beszélgetni azok után, h olyan hirtelen szakított veled egy hónap után.... Mit gondolsz, miért volt ez a hirtelen szakítás?? Na, tippeljél. Segítek: képbe került egy másik nő. A férfiak csak akkor szakítanak ilyen hirtelen ill. azért ilyen kis bizonytalanok utána, amikor lenne egy jobb, csak még nem jött össze.
Én már akkor hagytam volna a pi..ba. Ha keresett volna, akkor meg megmutattam volna, h kivel barátkozzon.
Ez legyen a tanulópénzed, evvan.
Mondtak mar masok is, hogy tuti egy masik no kerult a kepbe, es persze, nem tudhatom biztosan, hogy nem igy volt-e, de en nagyon kicsi eselyt adok ennek. Rettenetesen elfoglalt, kb annyi mindent csinal, amennyit 3 ember szokott. Es amikor ujra megkerestem ezzel a “jarjunk ossze”-javaslattal, akkor azonnal pattant es jott hozzam. Nem hinnem, hogy egy masik no jatszott volna be a sztoriba.
En nem gondolom, hogy barmit is “elrontottam” volna. Nem serult az onbecsulesem, nem erzem atverve magam vagy ilyesmi. Joban vagyunk egyebkent, azota is beszeltunk mar par szot. Csak talalkozast mar nem kezdemenyezek.
Melyik férfi nem pattanna, ha egy számára viszonylag vonzó nő, egy "csak jöjjünk össze" kötetlen szexre hívja?
De, nem akarok kötözködni. Örülök neki, hogy nem maradtak benned rossz érzések, és felemelt fővel tovább tudsz lépni.
Ezt csak így szabad. Jól csinálod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!