Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A logika/észérvek felülkereked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A logika/észérvek felülkerekedhetnek az érzelmeken, szerelmen? Help me, bajban vagyok.

Figyelt kérdés

Próbálok rövid és tömör lenni.Hagyni kéne egy kialakuló szerelmet, mert sajnos közbeszól a valóélet?!:

-távolság... elég nagy távolság... azon belül is ingázások

-anyagi gondok... az utazási költség, hétvégi pénzkeresési lehetőség megszűnne a találkák alkalmával ( ergo nem a legjobb az anyagi helyzet..)

Nyaralás alkalmával ismertük meg egymást... Kevés idő együtt, de rengetek közös élmény, egymás baráti körét is megszerettük... meglátogattuk egymást nyaralás után, tartottuk a kapcsolatot. Nagyon egy világ vagyunk. Ő az akit mindig is kerestem. Furcsa ezt kimondani, nem vagyok egy reménytelenül romantikus típus, de azt hiszem belezúgtam végre IGAZÁN valakibe.Hirtelen mint a semmiből előtört villámcsapás kezd megszűnni a kommunikáció vele... kitudódott (mások által), hogy a fent említett két dolog miatt, de valójában Ő is jól érzi magát velem.. és én ezt láttam is rajta.Most, hogy megtudtam, vegyes érzelmeim vannak.

A kérdésem: Van, hogy az észérvekre kéne hallgatni? Főként ha még csak az elején van a dolog...? ,,Járjunk össze'' amikor tudunk? Ti mit tennétek? Mit lát egy kívülálló? Sajnos ennyire még nem voltam ,,meghülyülve'' szeretnék tisztán látni....

2017. aug. 16. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyire lehetetlen, hogy összeköltözzetek? mi tart a jelenlegi lakhelyeden?
2017. aug. 16. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Félek, hogy miután ezt az információt megosztom nem vesztek komolyan, de ha már segítséget kérek, pontosan teszem. Mindketten egyetemisták vagyunk még, teljesen más helyen tanulva.Idén nyáron találkoztunk,friss még a dolog.

22/N

2017. aug. 16. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ha országon belül vagytok, szerintem nem lehetetlen, csak sokba fog kerülni. Kérdés az is, hogy csak te mennél, vagy a másik fél is van olyan lelkes, hogy legalább annyiszor, vagy inkább többször (mivel ő a férfi) meglátogasson téged.
2017. aug. 16. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat halálra van ítélve 90%-ban. Még ha szerelmes is az ember, elköveti azt a hibát hogy 1-2x elmegy egy hétvégére, de hosszútávon drága, és nem csak anyagi szempontból.
2017. aug. 17. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
A tavkapcsolat nem mukodik. Fiatal vagy. Nem eri meg belebonyolodni, de ugyis bele fogsz. Sok sikert hozza.
2017. aug. 17. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne dőlj be a hoteles török fiúknak :).
2017. aug. 17. 08:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet jól mondja a legtöbb ember, hogy nem éri meg belekezdeni, csalódás lesz a vége. De mi van , ha Ő az ,, NagyŐ '' és gyávák voltunk, hogy még csak meg sem próbáltuk?
2017. aug. 17. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:

A szerelem nem eleg a boldogsaghoz. Lehet o a nagy O, ha a korulmenyek nem elfogadhatoak. Nem egy meseszeru filmben elunk, hanem a valosagban.

A tavkapcsolat ezen formaja nem lesz mukodokepes.

2017. aug. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!