Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A logika/észérvek felülkerekedhetnek az érzelmeken, szerelmen? Help me, bajban vagyok.
Próbálok rövid és tömör lenni.Hagyni kéne egy kialakuló szerelmet, mert sajnos közbeszól a valóélet?!:
-távolság... elég nagy távolság... azon belül is ingázások
-anyagi gondok... az utazási költség, hétvégi pénzkeresési lehetőség megszűnne a találkák alkalmával ( ergo nem a legjobb az anyagi helyzet..)
Nyaralás alkalmával ismertük meg egymást... Kevés idő együtt, de rengetek közös élmény, egymás baráti körét is megszerettük... meglátogattuk egymást nyaralás után, tartottuk a kapcsolatot. Nagyon egy világ vagyunk. Ő az akit mindig is kerestem. Furcsa ezt kimondani, nem vagyok egy reménytelenül romantikus típus, de azt hiszem belezúgtam végre IGAZÁN valakibe.Hirtelen mint a semmiből előtört villámcsapás kezd megszűnni a kommunikáció vele... kitudódott (mások által), hogy a fent említett két dolog miatt, de valójában Ő is jól érzi magát velem.. és én ezt láttam is rajta.Most, hogy megtudtam, vegyes érzelmeim vannak.
A kérdésem: Van, hogy az észérvekre kéne hallgatni? Főként ha még csak az elején van a dolog...? ,,Járjunk össze'' amikor tudunk? Ti mit tennétek? Mit lát egy kívülálló? Sajnos ennyire még nem voltam ,,meghülyülve'' szeretnék tisztán látni....
Félek, hogy miután ezt az információt megosztom nem vesztek komolyan, de ha már segítséget kérek, pontosan teszem. Mindketten egyetemisták vagyunk még, teljesen más helyen tanulva.Idén nyáron találkoztunk,friss még a dolog.
22/N
A szerelem nem eleg a boldogsaghoz. Lehet o a nagy O, ha a korulmenyek nem elfogadhatoak. Nem egy meseszeru filmben elunk, hanem a valosagban.
A tavkapcsolat ezen formaja nem lesz mukodokepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!