Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jobban kedvel, mint hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban kedvel, mint hogy szexpartnerként kezeljen, ezért nem keres - ebben mi a logika?

Figyelt kérdés

31 évesek vagyunk mindketten. Először úgy indult, hogy összejöttünk, rendes párkapcsolatot kezdeményezett (ő keresett, ő udvarolt, sőt elég hamar ki is mondta, hogy szeret, de pont amiatt nem tudtam ezt elhinni, hogy milyen hamar kimondta). Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat egymással, baromira hasonlítanak az elveink, a humorvilágunk, satöbbi. A szex is jó volt, habár neki voltak "problémái", de azt mondta, ez mindig így indul nála új kapcsolatnál... viszont láthatóan azért eléggé zavarta. Engem nem, találkoztam már ezzel a jelenséggel, tudom, hogy az esetek többségében az első pár alkalom után helyre rázódik.

Ám kb. egy hónap után teljes hirtelenséggel beközölte, hogy ő nem érzi, amit kéne, és véget vetett ennek. Totál váratlan volt. Rosszul esett, de azért túléltem, habár én éreztem bennünk a potenciált és azt, hogy tudnám szeretni őt.

Érdekes módon kb. 2 hét csönd után valahogy újra beszélgetni kezdtünk, írogatott, keresett, említette, hogy majd találkozhatnánk... Én ennek megörültem, és vártam, mikor akar időpontot egyeztetni, de oda mégsem jutott el.

Egyik nap (ekkor már bő egy hónapja ment ez a beszélgetős huzavona) úgy döntöttem, hát akkor majd kezdeményezem én a dolgot, és írtam neki egy időpontot, hogy akkor ráér-e. Habozott, hogy még nem tudja, végül nemet mondott.

Eltelt még egy-két hét, és én teljes őszinteséggel megírtam neki, hogy szeretném, ha lenne köztünk egy laza kapcsolat, ami NEM párkapcsolat, de nem is pusztán szex... Szóval: találkozzunk néha, érezzük jól magunkat, tegyük, ami jólesik, és ennyi. És tényleg azért ajánlottam fel ezt, mert őszintén azt éreztem, hogy most erre van szükségem. Szinte biztos voltam benne, hogy nemet mond, de azonnal igent mondott. Találkoztunk is... kétszer. Ebből a második alkalom számomra nagyon emlékezetes volt, úgy éreztem a viselkedésén, mintha jóval többet érezne, a szex már nem szex volt, hanem szeretkezés... legalábbis nekem teljesen így érződött a dolog, és ezen nagyon meg is lepődtem. Meg persze örültem is neki. :)

Utána is rögtön írt, ahogy elköszöntünk, úgy tűnt, mintha elindult volna valami köztünk...

És azóta? Semmi. Azaz írogatott néha, társalgott velem, de ha megkérdeztem, mikor találkozunk, akkor elpasszolta a kérdést. Egy ponton oda jutott a beszélgetésünk, hogy a következőt írta: pont azért nem akar mostanában keresni, mert "jobban kedvel a heti néhány szexnél". És hogy én ezt értem-e.

Hát nem értem. Ti értitek?

Egy hónap már simán eltelt úgy, hogy nem találkozott velem.

Előre is köszi minden léleklátónak, aki meg tudja fejteni ezt a pasit...

2018. márc. 29. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem akar a szexbabájává tenni.
2018. márc. 29. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:

ez sajnos a lelkibeteg hülyítős kategória, aki nem szeret téged.

volt ilyennel dolgom, én is sokáig reménykedtem, ő is rendszeresen keltette bennem az érzelmeket, de végülis kihúztam belőle, hogy semmit sem akar tőlem.

sajnos kísértetiesen hasonlít a két idióta egymásra.

szerintem felejtsd el. aki szeret, az nem hagy elmenni.

2018. márc. 29. 20:01
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Még szexre sem kellesz, ez van. Aki kedvel, az nem így viselkedik. 31 évesen illene átlátni a szitán, aranyom.
2018. márc. 29. 20:32
 4/14 A kérdező kommentje:

Masodiknak koszonom. En is hasonloakat sejtettem, de jol jon a megerosites... Egyebkent mar megmondtam neki, hogy fejezzuk be, csak ezt direkt nem irtam bele a kerdesembe, mert akkor csak olyan valaszok jottek volna, hogy “Minek kerdezed, ha mar vege van”, es ezt nem akartam, mert ettol meg erdekel masok velemenye a jelensegrol.

Tisztelt harmadik! Neked is koszonom, de nem vagyok az “aranyod”. Interneten, loginnev moge bujva csak azok beszelnek ilyen lealazos, magas lovon ulo stilusban, akiknek igen sok nyomor van a maganeletukben... Kivanom, hogy mielobb juss abba az allapotba, hogy ne az itteni oltogatasokkal kelljen kompenzalnod. ;)

2018. márc. 29. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Nincs semmi nyomorom, köszi. De ha ennyire megoldottad és ennyire átlátod a helyzetet, minek kérdezel ekkora blődségeket? Ja, mert szimpla kamu provokáció, nem? Nem hiszem el, hogy 30+ éves emberek ennyi ésszel rendelkeznek. Nem vagyok nálad szánalmasabb. :)
2018. márc. 29. 20:47
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Mert, "jobban kedvel a heti néhány szexnél". Pont. Leírta, mit nem értesz rajta? Többre becsül, mint dugópajtit, nem akar használni, áltatni, stb. Magyarul, nem akar tőled semmit, hiszen érzi, h te többet szeretnél ill. mélyebbek az érzelmeid iránta. Neki meg ezek nincsenek meg.
2018. márc. 29. 20:51
 7/14 A kérdező kommentje:

Attol meg, hogy valamit nagyjabol en is helyesen erzek, miert ne erdekelhetne rola masok velemenye?

En cseppet sem tartom magam szanalmasnak, de te vegul is elarultad, hogy annak tartod magad... Sajnalom. Hidd el, nem vagy az. Csak fejezd be az elbol beszologatast es legy intelligens. Hidd el, jobban fog esni a lelkednek.

Vagy ne. Te dontesed, de en ugyis figyelmen kivul hagylak a tovabbiakban... ;)

2018. márc. 29. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Ez meg az én véleményem volt. Ez van. Pápá!
2018. márc. 29. 20:59
 9/14 A kérdező kommentje:

Agnyeszka: haaat, nem tudom... lehet, igy van, de azert amikor elkuldtem ot, rogton kerte hogy talalkozzunk, majd par percre ra felhivott, es probalta visszacsinalni a dolgot... (csak hat nem engedtem). Ha annyira semmit se erezne, akkor annyit reagalt volna kabe, hogy “OK”. Nem?

Nem mondom, hogy szerelmes lenne vagy ilyesmi, de azert fajt neki, hogy elveszitett, es nem azert, mert hetente jarkalt volna hozzam szexelni.. mert hat nem azt tette.

2018. márc. 29. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
nem osztják ki a bölcsek kövét a 30 éveseknek. egész életünkben belefutunk hülye helyzetekbe, hozunk rossz döntéseket. sajnos!
2018. márc. 29. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!