Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a sorsban szerelem teren?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a sorsban szerelem teren?

Figyelt kérdés
Ki hisz benne hogy a tarsunkat, az igazit a sors rendelte mellenk, ha eljon az idelye tudni fogjuk hogy O az? Vagy inkabb veletlenek esetleg dontesek kovetkezmenye hogy kibe szeretunk bele/ eljuk le az eletunket?

2018. márc. 24. 23:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Részben igen, részben viszont nem, mert hiszem, hogy nekünk is van "beleszólásunk" és alakíthatjuk a sorsunkat.
2018. márc. 24. 23:52
 12/22 anonim ***** válasza:
A sors dönti el, hogy ki lép az életedbe, de te döntöd el, hogy ki marad! Tanuld meg, hogy az igazság egyszer fáj, de a hazugság újra és újra... Ezért értékeld azokat, akik értékelnek és szeresd tiszta szívből azokat, akik viszonozzák!
2018. márc. 25. 00:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem már csak a hit maradt, ha így megy tovább, lehet erre az életre be kell érnem ennyivel.
2018. márc. 25. 01:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt mondom, hogy mindenkinek megvan a párja valahol. Nekem úgy néz ki egyre jobban, hogy valahol Mozambik vagy Vanuatu környékén, mert rohadtuuu nem találom. :-)))

39F

2018. márc. 25. 08:14
 15/22 anonim ***** válasza:

A szerelem nem döntés kérdése.Az érzelmek vannak vagy nincsennek.

Vannak érdekes véletlenek.

Vannak jó és rossz döntések.

Csak a sorsra nem lehet fogni semmit.

De néha nekem is van olyan érzésem, hofy ennek így kell lennie.

Szóval hiszem is meg nem is.

2018. márc. 25. 08:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Ebben nem hiszek, hogy az igazit a sors rendeli mellénk. Abban igen, hogy a véletlenek úgy alakulnak, hogy találkozunk valakivel, akit szeretni tudunk, de nem tökéletes, kész társként fog besétálni az életünkbe. Akik nekem fontosak voltak, azokkal mindig véletlenül találkoztam, de hogy lett-e valami, az a mi döntésünkön múlt.
2018. márc. 25. 09:39
 17/22 anonim ***** válasza:
mindenkivel véletlenül találkozunk, azokkal is, akiket utálunk.
2018. márc. 25. 09:43
 18/22 exelant ***** válasza:
Ha bezárkózol a nap 24 órájában a lakásodba, vagy elmégy szerzetesnek-apácának, tényleg kicsi az esély , hogy találsz magadnak párt, de lehet, hogy nálad ez van a "nagykönyvben megírva" a sorsodat illetően, de ha nem , akkor be fog csengetni tényleg a postás, a kéményseprő, egy általad kihívott víz-gáz vagy villanyszerelő, s ki tudja mi indulhat el. Mire megtalálod az igazit, kaphatsz pár leckét/pofont az élettől társkeresés terén, de aztán emiatt az "igazit" épp emiatt annál jobban meg fogod becsülni. Az igazi nem feltétlenül azonnal, s nem azon a fehér lovon jőve fogod megkapni, amin oly sokszor várod esetleg. Sokszor esetleg már összetörsz, mert nagyon nem akar eljönni, de ismeritek a mondást: Virradat előtt van a legsötétebb.... így mikor már nagyon fel akarod adni, épp akkor léphet be a nagy Ő az életedbe. Én már jártam így. Nagyon mélyponton voltam, nagyon depressziós voltam, nagyon nem érdekelt már semmi. Fáradt voltam a sok munkától, kimerült voltam idegileg-testileg, ugyanakkor nagyon szeretethiányom volt, nagyon vágytam már egy szerető ölelésre, egy FÉRFI-re , de nagyon nem akart eljönni... minden bajom volt... mindig csak egy nappal húztam ki tovább az életem, s az hogy az ügyfeleimet nem hagyhatom cserben, de már majdnem azt mondtam, hogy már azok sem érdekelnek, csak jönne el egy nyugodt, egyedül töltött este, s kiülök a sínek mellé, megvárva egy csendes éjjel az első arrafelé menő vonatot, s elé vetem magam.... aztán beregisztráltam közben egy társkereső oldalra , s bár nem sok esélyt találtam rá, hogy találok Valakit, de megpróbáltam, s eljött az életembe az a Férfi végre , aki már oly-oly régóta kellett az életembe, mintha tudta volna, hogy neki most kell rám írnia. Ezt én neki azóta is többször felemlegetem, hogy nagyon a végponton jött el az életembe, s hogy én ezért milyen hálás vagyok neki, s hogy én ŐT hogy mily régóta keresem, el sem tudja hinni...
2018. márc. 25. 10:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Én inkább abban hiszek hogy minden okkal történik. Nem csak a szerelemben.

A döntéseink nagyon nagyban meghatároznak de van amit mi sem tudunk irányítani.

Ha mindent és mindenkit tudnék irányítani az életem tökéletes lenne.

De ez nem így működik.

Ha történik valami rossz/rossz emberbe szeretünk bele stb. akkor az piszkosul fáj és az ember azt kívánja bárcsak ne így lenne. De én hiszek abban hogy ezek a dolgok csak erősebbé tesznek lelkileg és előbb-utóbb lesz olyan amiért megérte elszenvedni a sok sz**rságot.

2018. márc. 25. 11:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
volt ugy hogy reménytelenül szerelmes voltam ez volt viszonzatlan és volt olyan is hogy belém volt zugva de én nem éreztem semmit .Szóval a sors vmijen célbol dobál elênk személyeket hogy tanuljunk tőle az adott szemêlytöl ez lehet barati kapcsolat is .:)
2018. márc. 25. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!