Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merem kimutatni az érzéseimet?
Ismerkedésnél mindig azt várom, hogy a pasi adjon egyértelmű jeleket, ő mondja ki, hogy érez irántam valamit, én akkor se tudnám bevallani, hogy valakibe szerelmes vagyok, ha egész nap csak rá gondolok...inkább játszom kicsit a távolságtartót is, hogy teszteljem, hogy viszonzottak-e az érzéseim. Addig nem merem kimutatni, amíg nem tudom biztosra. Pedig leszívesebben csak elmondanám neki, hogy imádom :/ Más is van így ezzel?
21L
Azért nem akarod ki mutatni, mert félsz,hogy visszautasítana.
A másik dolog, hogy ha komolyak a szándékaid vele, akkor ne rohand le azzal, hogy hát figyelj, imádlak, hanem add a tudtára anélkül, hogy elmondanád neki.
Persze csak higgadt körülmények között. :)
Ilyen nőt nem tudnék komolyan venni.
Ha kezdeményezek, ismerkedek, de semmi jelét nem látom a kölcsönösségnek, akkor elvesztem az érdeklődésemet.
Kitartó és türelmes vagyok.
Keresem a társaságát, adok jeleket, próbálkozok többször is. De ha nem érzem, hogy viszonzásra lelne és a kölcsönösséget, akkor elbátortalanodok, elbizonytalanodok, úgy érzem, hogy nem érdeklem őt.
#5 mégis miért 0%?? Normális ha mindenféle kölcsönösség és viszonzás nélkül csak egy valaki tesz vakamit bele egyoldalúan?? Egy kapcsolathoz 2 ember kell.
#6 miért vagy önbizalomhiányos? Illetve azt megértem, hogyha önbizalomhiány miatt nem mersz kezdeményezni, de ha nálad kezdenényezbek, akkor miért nem hiszed el hogy elég jó vagy hozzá? Ez pint egy pozitív megerősítés.
Utálom a játszmázást. Látszik ebből az egészből, hogy milyen a dolgokhoz való hozzáállásod. Passzív, tesze-tosza és nem őszinte. Nem lépnék kapcsolatba ilyen "nővel"... izé, lánykával.
Miért is lenne egyszerűbb az életed azáltal, hogy őszinte vagy, neeeem? :) Neeeem, nőből vagy, muszáj játszmázni és taktikázni... jellemző.
Szerencsére nem minden nő ilyen, vannak őszinte, egyenes emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!