Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az mostanában, hogy egyszer úgy érzem akarok a barátomért küzdeni, kimutatni az érzéseimet, máskor meg rámjön és úgy érzem talán nem kéne küzdeni?
Szia. Velünk (már szakítottunk) hasonló volt a helyzet.
Nálam gyorsan kialudt a kezdeti láng, ő pedig bizonyos dolgok miatt ragaszkodott hozzám. Pontosan máig sem tudom miért. De a lényeg, hogy ő tartotta össze 3 évig a kapcsolatot, még nem olyannyira hideg lettem, hogy ő szakított.
Tehát időről időre elértük a hullámvölgy alját és ő is ezt érezte amit Te, hogy 'nem éri meg'. Máskor pedig szerette volna igenis összetartani.
Küzdeni sosem kell. Csak a JELEN létezik. Jelen pillanatban tedd meg amit a legjobbnak tartasz, hogy a jövőben ne kelljen a múlton rágódnod.
A lényeg, hogy légy etikus, kedves, türelmes, őszinte: azaz erényes.
Ha szakítani szeretnél tedd meg: de szépen.
Ha a problémákról beszélni, akkor türelmesen több szemszögből bemutatva beszélj vele.
Küzdeni sosem kell. A jelenben kell megtenni az adott pillanatban a legjobbat amit csak tehetsz.
Az én személyes véleményem hogy ha nem megy, akkor nem megy. Van akinek megvan az energiája, hogy változtasson a kapcsolatban a dolgokon, valaki meg csak szakítani/menekülni tud.
Ha hosszú időn át úgy érzed, nem klappol és a mélyére ástál és azt is tudod miért nem... akkor lépjél valamit.
A tisztázás fontos dolog.
Problémák mindig lesznek.
Törekedni kell a nyílt és őszinte élőszavas kommunikációra és - szerintem - nem a monitor mögül kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!