Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sorsban szerelem teren?
Figyelt kérdés
Ki hisz benne hogy a tarsunkat, az igazit a sors rendelte mellenk, ha eljon az idelye tudni fogjuk hogy O az? Vagy inkabb veletlenek esetleg dontesek kovetkezmenye hogy kibe szeretunk bele/ eljuk le az eletunket?2018. márc. 24. 23:00
1/22 anonim válasza:
Nem hiszem sem a sorsban, sem a karmában, sem a halál utáni üdvösségben sem a többi hasonló marhaságban.
2/22 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ai idelye sosem fog eljönni.
3/22 anonim válasza:
Ha bezárkózom a nap 24 órájában,akkor majd a postás fog csengetni,hogy: "meghoztam a párodat,kit a sors rendelt,azt monda erre a címre hozzam"?
4/22 anonim válasza:
Most neztem meg annak a lanynak a facebookjat akit ......(nem irom le)
Levert a viz, a pulzusom 600....
Hiszek a sorsban. Hiszek. Es hiszek abban is hogy vannak emberek mint en, akik a sorsot hivjak ki harcra.
2 evig voltunk egyutt. Most boldog. En nem. En voltam a hibas. Nem tudom hogy de megkaptam de elb**am.
Atkozott legyen a nevem es az ido amikor megszulettem.
Lekellett volna huznom magam. De en nem. Mindegy. Ez van. Elfogadom.
5/22 anonim válasza:
én nem.
amúgy a barátomat konkrétan úgy ismertem meg, hogy becsengetett.
komoly :D
6/22 A kérdező kommentje:
Elegge megoszlanak szerintem a velemenyek ebben a témában.. Kivancsi vagyok milyen aranyban:)
2018. márc. 24. 23:20
7/22 A kérdező kommentje:
Akkor a #3 elkepzelese majdnem bejott..:D
2018. márc. 24. 23:21
8/22 anonim válasza:
Az életünket mi magunk alakítjuk. A saját döntéseink hoznak össze azokkal az emberekkel, akikkel. Pl ha a jövendőbeli férjeddel a ma esti buliban ismerkedsz meg, az miért lesz? Azért, mert te magad úgy döntöttél, hogy elmész abba a buliba. De ha nem mentél volna, akkor valahol máshol ismerkedsz meg egy másik jövendőbeli férjeddel. Szeretünk az ilyen dolgokba mesés tartalmakat belemagyarázni, mint sors meg ilyenek, de ez mind humbug, TE magad alakítod a sorsod.
9/22 anonim válasza:
Nem nagyon hiszek semmilyen természetfelettiben, de ahogy a jelenlegi barátomat megismertem, az egyszerűen annyira hihetetlen, hogy sokat gondolkoztam azon, hogy talán mégis van sors. Röviden összefoglalva rengeteg random dolog találkozása során online megismertük egymást, abszolút nem ismerkedési célzattal, de tényleg annyira kevés volt erre az esély, hogy azóta sem tudom felfogni, pedig ennek már majdnem fél éve.
10/22 anonim válasza:
Hiszek a sorsban a szerelem terén, azonban rám még nem talált senki, egyoldalú találat már volt, de nem lett belőle sem semmi. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!