Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Higy viselkedjek vele majd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higy viselkedjek vele majd?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi,aki nagyon megtetszett,már nincs alkalmam talalkozni vele,de hamarosan újra talalkozunk majd egy eseményen. Neki is bejövök, szimpatizál velem,de sajnos van valakije. Legyek tartózkodó én is,mint ő vagy kedves, vagy rideg?
2018. márc. 22. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
"...van valakije..." Ha innen kezdve nem tudod mit tegyél, az a te bajod.
2018. márc. 22. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Mássz rá, és elégítsd ki szájjal a vécében! Az nem számít megcsalásnak.
2018. márc. 22. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Szo*pd le, vedd fel kamerára, aztán küld el a barátnőjének. Biztos értékelni fogja.
2018. márc. 22. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, mit írunk: ha ott lesz a közeledben, úgyis a hatása alá kerülsz majd, és képtelen leszel egy szerepet magadra ölteni. Ha egy számunkra vonzó ember van a közelünkben, önkéntelenül is tetszeni akarunk neki, nem tudjuk meghazudtolni magunkat.
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Lassan azt is mi mondjuk meg, milyen márkájú felvágottat vásárolj.
 6/8 anonim ***** válasza:

" Legyek tartózkodó én is,mint ő vagy kedves, vagy rideg?"

Egyáltalán minek foglalkozol vele, ha van vkije? Azt várod, hogy megcsalja a párját veled? Vagy gyorsan szakít miattad?

egy esemény nem lehet olyan kicsi, hogy pont találkozzatok. Ha meg igen, köszönj és ennyi.

2018. márc. 22. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Sztem beszélj vele hogy pontosan mit is akar tőled igy a tiszta .Ha nem hagyja ott a párját akkor én nem is vennêm komolyan .
2018. márc. 25. 00:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ott lessz a pàrja akkor ne nyomulj be kavarj be .
2018. márc. 25. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!