Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Exbaratnobol baratsag majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exbaratnobol baratsag majd szerelem?

Figyelt kérdés

4 ev szakitas utan az utobbi 2 hetben elkezdtunk beszelgetnii felmerult a munka is h tudok neki segiteni elhelyezkedni varatlanul felhivott egyszer h meghalt a kisallatja akkor kezdtunk el megtobbett beszelni illetve talalkoztunk is 2x feljott a szakitas tema h miert mivolt a gond stb. Mind 2en egyetertettunk hogy 50:50 ment tonkre a kapcsolat. Mi kb tobb mint 1 evet voltunk a nap 24 orajaban egyutt rengeteg elmeny emlek stb.

Tegnap ugye talalkoztam vele mindketten 25 vagyunk O azt mondta hogy ahhoz h meglegyen egy ilyen fele baratsag megkelett beszelni a szakitast de meg is azt erzem h vonzodik hozzam apro jelekbol hozzam bujj, megerint, karomba kapaszkodva setaltunk, sokat rohogunk vagy ez mar az egyutt toltott ido rutinjai?

Jelenleg a munkalehetoseg a topic hogy tudjunk beszelgetni es talalkozni de nem tudom hogy elo jonnek az erzesek a kesobbiek folyaman az o reszerol?

2018. febr. 3. 07:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Te tudod, hogy még őt szereted? Szereted?

Igen, ezek lehetnek a jelek.

Amúgy azt szokták mondani, hogy nem véletlen, hogyha tönkrement egy kapcsolat, és nem vagytok együtt.

De a másik oldala ennek az, hogy én már az éveim távlatából látom, hogy sok férfi van, akinek van egy maradandó nő, akit úgy igazán tudott szeretni. Egy olyan igazi féleség. (ezt a szót nem szeretem, nem hiszek benne, hogy lenne egy igazi) de sok férfinél van, hogy egy nőt jobban szeretett. És igenis, lehet olyan, hogy tényleg vele lenne a legjobb, a családalapítás, stb.

Beszélj vele, felnőttek vagytok. Nem veszíthetsz semmit, mindenképp kérdezd meg, hogy van-e esélyed nála.

Amúgy meg szegény jelenlegi barátnőd, nem irigylem..

2018. febr. 3. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Első pár szót tegyük rendbe! 4èvig voltatok együtt vagy 4éve külön. Ha utóbbi akkor van esély a szerelemre is.
2018. febr. 3. 10:47
 3/3 A kérdező kommentje:
4 eve vagyunk kulon koszonom a valaszokat
2018. febr. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!