Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy viselkedjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akit szeretek.Én túl korán kezdtem hozzá kötődni és jobban kötődök hozzá mint ő hozzám.Ő is kereste a társaságom meg írt meg minden.Volt hogy elkésett egy hivatalos programjáról is miattam.Szóval keresett csak éppen én jobban kötődök hozzá.Azt mondta hogy neki több időbe tellik hogy kitisztuljanak érzelmei és hogy neki furcsa hogy ilyen gyorsan kötődök hozzá.Végül felvetettem neki hogy legyünk barátok ő meg elfogadta.Hogy viselkedjek vele?Legszívesebbem távolságrartó lennék de azt sem akarom hogy akkor meg ebből legyen probléma.Meg így hogy felvetettem ezt a barátságot így nehezebb.Legyek távolságtartóbb?Vagy legyek olyan mint eddig?

Azon gondolkodtam hogy beszélek vele ezután is csak általános témákról hogy ne érződjön rajtam úgy hogy esetleg mi van bennem.

2017. máj. 21. 15:45
 1/9 A kérdező kommentje:

Még nem voltam ilyen helyzetben azért kérdezem itt.

Igazából rájöttem hogy a barátság is hülyeség de azert érdekelne ki hogy viselkedne a helyemben.

Teljesen akkor se tudom elkerülni ha nem leszünk barátok.

2017. máj. 21. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hàt én nem vetettem volna fel neki hogy legyünk barátok hanem inkább megkérdeztem volna tőle hogy ő hogy érzi a dolgot és ha azt mondja barátinak akkor elfogadom !
2017. máj. 21. 15:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ezzel hibáztam.De már nem akarom visszaszívni.

Igazából azt mondta hogy többet érez mint barátság de azt is hogy nem párkapcsolatban gondolkodik.

De korábban azt is mondta hogy ha azt kérném tőle vagy ha rá lenne valamiért kényszerülve akkor próbálna rám barátként nézni.

2017. máj. 21. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon egyoldalú. Szerintem egy férfi szokta hamarabb eldönteni, hogy mit szeretne, és általában a nő szokott hezitálni, vagy "még nem szerelmes" lenni. Ennek így most kicsit kihasználás szaga van, de ennyiből nem merném biztosra mondani. Én férfiként már megszívtam, hogy túl korán adtam a bizalmat, és a nő még sokáig rágódott, mert ilyenkor kellemes dolog élvezni az elfogadást, és sütkérezni abban, hogy van egy biztos valakije.
2017. máj. 21. 16:01
 5/9 A kérdező kommentje:

És mégis hogy viselkedjek vele?

A barátság vajon működhetne?

Már mindent bánok.

2017. máj. 21. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor szívás a férfi-nő barátság. Ha nem lesz belőle kapcsolat, és végül nem kölcsönös, akkor nagyot koppan az, aki igazán szerette a másikat. Addig meg dédelgette magában a másikat, és ha érzékenyebb, akkor alig bírja kitépni magából, annyira rátekeredik a másik emberre lelkileg. Mármint nem megfojtja, hanem kötődik úgy értem.
2017. máj. 21. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha többet érez sztem akkor màr lépett volna !Sztem neki szex kapcsolat kell vagyis veled !De ne legyen igazam!
2017. máj. 21. 16:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez minek számít de volt már hogy elhívott valahova ,pl. kávézóba meg ilyesmim
2017. máj. 21. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez az egész olyan érzést kelt,mintha csak talonban tartana.Én nem barátkoznék vele.
2017. máj. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!