Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek vele?
Van egy pasi akit szeretek.Én túl korán kezdtem hozzá kötődni és jobban kötődök hozzá mint ő hozzám.Ő is kereste a társaságom meg írt meg minden.Volt hogy elkésett egy hivatalos programjáról is miattam.Szóval keresett csak éppen én jobban kötődök hozzá.Azt mondta hogy neki több időbe tellik hogy kitisztuljanak érzelmei és hogy neki furcsa hogy ilyen gyorsan kötődök hozzá.Végül felvetettem neki hogy legyünk barátok ő meg elfogadta.Hogy viselkedjek vele?Legszívesebbem távolságrartó lennék de azt sem akarom hogy akkor meg ebből legyen probléma.Meg így hogy felvetettem ezt a barátságot így nehezebb.Legyek távolságtartóbb?Vagy legyek olyan mint eddig?
Azon gondolkodtam hogy beszélek vele ezután is csak általános témákról hogy ne érződjön rajtam úgy hogy esetleg mi van bennem.
Még nem voltam ilyen helyzetben azért kérdezem itt.
Igazából rájöttem hogy a barátság is hülyeség de azert érdekelne ki hogy viselkedne a helyemben.
Teljesen akkor se tudom elkerülni ha nem leszünk barátok.
Tudom hogy ezzel hibáztam.De már nem akarom visszaszívni.
Igazából azt mondta hogy többet érez mint barátság de azt is hogy nem párkapcsolatban gondolkodik.
De korábban azt is mondta hogy ha azt kérném tőle vagy ha rá lenne valamiért kényszerülve akkor próbálna rám barátként nézni.
És mégis hogy viselkedjek vele?
A barátság vajon működhetne?
Már mindent bánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!