Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem kellene aggódnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellene aggódnom?

Figyelt kérdés

A barátommal mostanában egy ideig volt olyan problémám, hogy elhanyagolt és nekem ez rosszul esett de megbeszéltem vele, rájött, hogy igazam van. Azóta eléggé igyekszik, sokszor keres, igyekszik a kedvemben járni, vesz nekem apróságokat, a találkozókat is igyekszik összehozni, nem mondja le, bármi is van aznap. Szóval a lényeg, hogy eléggé igyekszik.

Én ennek nagyon örülök, mert látom, hogy azért mégiscsak számítok neki. Viszont néha azon gondolkodok el fog-e hanyagolni megint.... pedig hülyeség a jövőn rágódni, csak eszembe jutnak néha hasonló gondolatok. Most amióta ezt megbeszéltük, azóta nagyon igyekezett, és szinte semmi problémánk nem volt, se veszekedés se semmi.

Nem akarom elrontani az aggódásommal.

Szerintetek is felesleges ezen rágódnom?

Van az úgy, mikor van az embernek egy rossz tapasztalata és abból von le következtetést pedig nem biztos hogy le kellene egy dologból vonni bármit is.

Látszik, hogy nagyon komolyan veszi amiket beszéltünk.... úgy érzem nem kellene idegeskednem, csak elgondolkodtam.

2018. márc. 17. 21:33
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Mielőtt jönnének a bántó válaszok: én tudom, hogy értékelnem kell az igyekezetét, meg ha nem is igyekezne ennyire, akkor nem is számítanék neki. És örülök is neki, meg hát azért bármelyik kapcsolatban lehet valami probléma, a lényeg, hogy meg tudják oldani. Azt hiszem mi ezt jelenleg meg tudtuk és túl kellene lendülnöm rajta, nem a jövőn aggódni. Persze nem fogok csak én teperni, nem arról van szó. De ezeket a negatív gondolatokat ki kellene zárnom valahogy.
2018. márc. 17. 21:37
 2/27 Noren1989 ***** válasza:
49%
Felesleges, igen. Normàlis esetben a kommunikàció nevű dologgal meg lehet oldani az ilyesfajta problèmàkat. Viszont itt ez màr elèrte a bizalmatlansàg hatàrait is, ha jól làtom....
2018. márc. 17. 21:46
 3/27 A kérdező kommentje:
Azért nem mondtam ezt el a barátomnak, mert gondoltam hátha elmúlik. Meg nem akartam terhelni ezzel úgymond. Pont mivel láttam az igyekezetét, nem akartam azt az érzést kelteni hogy nem értékelem, mert amúgy meg igen....
2018. márc. 17. 21:50
 4/27 anonim ***** válasza:
48%

Ha valahol szólni kell, hogy hanyagolva érzi magát valaki, ott már gondok vannak.

Viszont az a kérdés, hogy mitől érezted elhanyagolva magadat?

Mert lehet, hogy a te oldaladon van valami hiba.

2018. márc. 17. 21:53
 5/27 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy rosszul fejeztem ki, de részben arra gondoltam, hogy nem volt olyan figyelmes meg ilyesmi mint azelőtt. Kevesebbet írt, bár írni még nagyjából írt is, meg ami inkább zavart az az, hogy már kevésbé ölelgetett meg magától, kevésbé vett nekem dolgokat figyelmességből, nem annyira éreztem, hogy tetszem neki, nem bókolt már annyit, de volt amikor már találkozni sem tudtunk mert ha összejött a munkája akkor azért, máskor meg először lett volna hogy nem találkozunk, aztán mégis. De mindegy, gondolom érthető a lényeg.

Az egyetlen dolog amit még értékelni tudtam a kapcsolatunkban, az az volt, hogy nehéz időszakom volt és azért mindig meghallgatott, meg vigasztalt, meg nem hagyott magamra.

Ez persze lehet többet jelent mint azok a dolgok, amiket én hiányoltam, de úgy éreztem, hogy több jó dolog meg eltűnt a kapcsolatunkból. És nyilván mindenkinek jó , ha érzi, hogy szereti a párja meg tetszik neki meg minden.

Az is tény, hogy egy ideig én sem voltam mindig a topon, de azért ő sem. És ő is hibás volt.

2018. márc. 17. 22:00
 6/27 A kérdező kommentje:

Szóval, azt leszámítva, hogy vigasztalgatott meg meghallgatott, nem éreztem már annyira, hogy szeret.

Tudom hogy ez is nagyon fontos.... de mégis sok volt nekem, hogy annyi minden más jót meg hiányoltam....

2018. márc. 17. 22:02
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért én egy kapcsolatot jóval összetettebbnek gondolok, mint ölelés meg ajándékvétel.

Van szex, vannak programok, vannak célok, vannak beszélgetések stb.

Ha te azért úgy érzed, hogy a kapcsolat már nem jó, mert nincs annyi ölelés, bók meg ajándék, akkor én azt a kapcsolatot üresnek és szürkének vélem.

2018. márc. 17. 22:17
 8/27 A kérdező kommentje:

Programok általában voltak, de volt amikor ő már azt is lemondta.... ez is felidegesített... ez volt ami már nálam a végső volt.

Mert nem valami nagy indok miatt mondta le, hanem egy kis apróság miatt.

2018. márc. 17. 22:27
 9/27 A kérdező kommentje:
Szex nincs, mert én még nem akartam, mert ő lenne nekem az első. Voltak más jó dolgok, amik nekem is jók voltak, meg neki is, de mondtam neki, hogy olyan tempóban szeretném ahogy nekem jó, pontosabban hogy én nem akarom gyorsan mert nekem ő az első. És valamennyire igyekeztem, hogy "testileg" is haladjon a kapcsolat, és az jó is volt, neki is de megértette, hogy ő nekem az első ilyen téren és nem csinált semmit amit nem akartam.
2018. márc. 17. 22:33
 10/27 A kérdező kommentje:

A beszélgetések nagyjából megvoltak.... de szóval valahogy hiába volt benne 1-2 jó dolog, úgy éreztem több hiány van benne, mint jó...

Lehet bennem van a hiba....

2018. márc. 17. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!