Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim gyakran megnéz más lányokat az utcán aggódnom kéne?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 14:23
3/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszene ha a barátnöm idegen fiukat bámulna...
4/12 anonim válasza:
Nem. Nem tehet róla, ez ösztönösen benne van. Nekem is emiatt rinyált régen mindig a csajom, de nehezen értette meg, hogy sokszor nem is direkt csinálom, csak egyszerűen a szeme sarkából meglátok valakit, vagy meghallom a magassarkú cipó kopogását és ösztönösen odakapom a fejem. Nem azért mert egy g**ci vagyok és előre megtervezetten jól fájdalmat okozok a csajomnak és jól odanézek. Szal ne fossál, nincs gáz.
5/12 anonim válasza:
Nem. Az én párom is gyakran ezt csinálja, de istenem... pasiból van... a szemét nem lehet bekötni... de hidd el, neki te vagy a legszebb
6/12 SprintElek válasza:
Nem aggódni kell, hanem éreztetni a pasiddal, hogy te vagy neki az igazi.
7/12 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, ha másokra csorgatná a párom a nyálát. Ha futólag megnézi, az más, az természetes. Sokszor önkéntelenül megakad a szemünk egy-egy emberen.
8/12 anonim válasza:
Ha csak megnézi, aki arra jár, az természetes.
Ha már kutat, utánuk megy, szemez, keresi az alkalmakat - az már túlzás.
9/12 anonim válasza:
Aggódj akkor ha már a srácokat is nézi. :)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket
És ha pasikat is megnez akkor majd aggódom:D
2014. júl. 2. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!