Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi milyen lehet az àgyban?
Figyelt kérdés
Külsőre olyan kis kockanak tűnik,de ha megszólal sokkal vonzóbb. Nagyon magabiztos,értelmes,látszik,hogy rendben van magával és elégedett. Semmi se zökkenők ti ki. Ahhoz képest,hogy nem feltétlen az esetem,a mosolya és a tekintete nagyon elbűvölő. Foleg,hogy ilyen magabiztosságot sugároz. Amúgy nagyon alacsony,nem egy trendi nyálas fiú,de csinosan öltözik. 42eves. Van baratnoje,de nem tudom milyen a lany. Egyszer volt,hogy megolelt,nagy érzékenységet éreztem.2018. márc. 15. 16:12
11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom megkérdezni,mert nem tudom ki az asszony. Amúgy azt megfigyeltem,ha valakinek nyugodt természete van,ilyen allovizes,akkor az az agyban is olyan. Ha valaki izgága stílusú,az az agyban is vad bika. Ő egyik kategória sem. Lehet van benne mind két vonal.
2018. márc. 15. 16:59
12/17 anonim válasza:
Nézd, nők esetében ismert az a jelenség (mi férfiak nagyon is tapasztaljuk), hogy becsapós a külső a szexuális teljesítmény tekintetében. Nem feltétlen csak arról van szó, hogy egyébként csinos,vonzó nők faipari melléktermékből álló deszkaként viselkednek az ágyban, hanem a technika, állóképesség, fantázia terén is kilehet fogni érdekes eseteket. Ugyanez érvényes gondolom a férfiakra is. Tehát teljes bizonyossággal csak az tud erről nyilatkozni, akinek már volt dolga a férfival és kétlem, hogy pont itt van olyan. Esetleg kérdezz rá a barátnőjénél, nála hitelesebb forrást úgy sem találsz...
13/17 anonim válasza:
Az én férjem higgadt, nyugodt, visszafogott. Otthon meg reped az ágykeret. Nem lehet következtetést levonni a hétköznapi viselkedése alapján. De ne álmodozz olyanról, akit nem kaphatsz meg, csak bonyolítod az életed.
14/17 anonim válasza:
De amúgy meg nem mindegy az neked,hogy milyen??! Foglalt oszt annyi....
15/17 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle...ő biztosan tudja.
16/17 anonim válasza:
"Amúgy azt megfigyeltem,ha valakinek nyugodt természete van,ilyen allovizes,akkor az az agyban is olyan."
Ez a te megfigyelésed, másé meg más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!