Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire igaz, hogy az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy az a ferfi aki válogatós az ételekkel és keveset eszik, lassan az az ágyban is gyatra?

Figyelt kérdés

Règen szokás volt megfigyelni mennyit eszik a ferfi es hogyan , abból következtettek a ferfiasságára .

Emiatt mikor latom h egy ferfi vegán meg túrkál a kajában , kétkedni kezdek .

Egy ferfi sokat kell egyen es ne válogasson.

Vélemények , tapasztalatok?

2018. jan. 2. 22:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Más a finnyás, más a válogatós. A finnyástól én nem várnék sokat az ágyban, azok az ilyen piperkőcök, akik sem a saját, sem a te egyéb testnedveidet nem viselik el a szájukban. Mellé megy a hiszti az óvszer miatt is... Ezt egy barátnőm mesélte, a kérdésről jutott eszembe, ő is mindig azt kérdezgeti a kiszemeltjeimnél, hogy láttam-e már enni, mert ha finnyás, akkor meneküljek.:D

A válogatós emberek bizonyos ételeket nem esznek. De a kedvencüket hidegen is, meg ha leesett, akkor is felszedik.:D Én is ebbe a csoportba sorolnám magam és ilyen férfivel (nevezetesen a volt barátom) volt is tapasztalatom. Ő is lassan evett, semmi mazsola, semmi káposzta, karfiol, kelbimbó, étcsoki, kávé, répa, nyers paradicsom, sem csirke bőre, de még az olcsó borra is azt mondta, hogy inkább ne igyunk. Hát az ágyban nem volt vele baj, így szépen szólva...:D

Hogy a finnyásakkal mi van, azt nem tudom, azt nem tapasztaltam. Szerintem ott sincs összefüggés. Még a csókból sem lehet sokszor megmondani, hogy milyen lesz az illető, pedig az még logikusabb is.

2018. jan. 2. 22:27
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Hát az ilyen szellemi színvonalú nőktől mentse meg a sors az összes férfit...

"Egy ferfi sokat kell egyen es ne válogasson."

Egyen sokat, de azért kövér ne legyen, ugye?

2018. jan. 2. 22:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem így gondolom :) Szerintem a testi kondíció sokkal többet számít. Már mint hogy mennyit mozog, milyen izmos, mennyit bír gyalogolni
2018. jan. 2. 22:40
 4/16 anonim ***** válasza:
vacsora után meg má' anyámnak se...ssza-ha..bööfff
2018. jan. 2. 23:03
 5/16 anonim ***** válasza:
Szóval Bartos Cs István egy szexisten? :D
2018. jan. 2. 23:12
 6/16 anonim ***** válasza:

akkor a sportoló pasik a kalória számolt,időre bevitt étrendjükkel ezek szerint nem férfiak.

találkoztam hasonló mentalitással egyszer.

a haverom számítógépes nagykutya és már 15 évvel ezelőtt is havi 1 millát keresett napi 4-6 óra munkával.

aztán összejött egy csajjal átlagos családból,ahol a lány faterja közölte vele egyszer,hogy amit csinál az nem munka.

a munka az ott kezdődik,hogy lehetőleg gyárban fizikai munkát csinálni 10-12 órában minimálbérért.

2018. jan. 2. 23:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Azért ne keverjük már össze a tudatos táplálkozást azzal, mikor valaki a csontot sem rágja le, mert "nem szereti, ha a foga csonthoz ér", meg nem eszik langyos ételt... Most komolyan, az ilyen mi a fenét csinál egy női nemiszervvel?
2018. jan. 2. 23:56
 8/16 A kérdező kommentje:

Szerintem van összefugges . A ferfi aki sokat eszik azt nem úgy ertettem , h annyit eszik mint egy agyserült , ismerek egyet hogy jóizuen ebedel peldaul 2-3 tanyer kajat megeszik , szep kitartóan mindent átrág , mindent eszik , mindenböl vesz , elkepzelem az ágyban is ezt a stilust is észbontó.

Sok jót hallottam az illetöröl . Viszont mivel jól eszik nem rág összevissza, nem kivanja az edesseget es emiatt nem kövér , hanem jó kötesu pasi , pocak nélkul .

Szóval nem úgy ertettem h valaki eszik non stop

2018. jan. 3. 00:15
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon válogatós vagyok , alig eszek meg valamit, nagy adagokat sem eszek. Exem minden alkalommal eljuttattam a csúcsra, csak a kapcsolatunk elején volt pár alkalom amikor nem. Szóval megdőlt az elméleted.

Aki sokat eszik az max elhízni fog , meg a farkát is majd csak a tükörben fogja làtni, de ha neked az férfias akkor csak hajrá! :D

2018. jan. 3. 00:44
 10/16 A kérdező kommentje:

Es miert nem juttattad a csúcsra eleitöl ?

Mas ferfi nem egyszer hanem 9 szer juttatja csúcsra egy ejszaka a kedvesét

2018. jan. 3. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!