Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma? Túl válogatós lennék?
Most már több mint egy éve egyedül vagyok. Az első pár hónapban jó volt , egyébként is azt vallom , hogy szakítás után szükség is
van rá.
Aztán már szerettem volna megismerni valakit akivel működhet , de egyszerűen nem megy.
Eddigi emberek:
-szimpatikus, de másik országban él
-lehet, hogy meleg. De legalábbis biszex
-teljesen ellenkező mindenben , én meg nem hiszek az ellentétek vonzák egymástban.
-egyszerűen nem vonzódom hozzà. Ezzel nem azt mondom , hogy csúnya. Nem az. De el nem tudom képzelni , hogy egymáshoz érjünk. Inább olyan mint az öcsém.
Mi lesz , egyedül maradok aztán macskás leszek ? :D
Nő vagyok.
(Nem feltétlen szeretnék itt sem ismerkedni , mivel volt már rá példa, semmi jó nem sült ki belőle.)
Szerintem igen. Azzal nincs baj, hogy valaki nem jön össze az első űtjába botló emberbe és keresi a neki megfelelőt.
Akkor van, ha a neki megfelelő tulajdonságok túlságosan is részletekbe mennek és párkapcsolati szempontból abszolút irrelevánsak, ennek ellenére nem enged.
Az utolsó mondatodat is megértem, de kb. akkora baromság, hogy "nem ismerkedem Magyarországon mert ismerkedtem már magyar emberrel és semmi jó nem sült ki belőle". Egy csalódás után már kizárod a lehetőségét, hogy esetleg van itt más is rajta kívül aki megfelelne.
Ezzel szemben bizonyára te sem vagy tökéletes minden szempontból. Valakinek lehet, de ez is nehezítő körülmény meg nem is egzakt tudomány.
Végül pedig, egy minden tekintetben tökéletes ember is okozhat ugyanúgy csalódást miután jobban megismerted és/vagy már együtt élsz vele. A korral valamennyit változnak az emberek és a külső vonzalmuk is megfakul szóval erre sem kell akkora brutálisan magas hangsúlyt fektetni. Példának: lehet, hogy a dúshajú álomférfid 5 év múlva félig kopasz lesz.
Nálam itt legkevesebb a külső. Értem ezt úgy , hogy nincs ideálom. Tetszett alacsony /magas/kopasz/ duci . Stb.
Vagy megfog , vagy pedig nem és ezzel nem tudok mit kezdeni.
Online ismerkedés mindig kudarcba fulladt. Persze attól lehet , hogy ez százszor nem jött be, de be jöhet százhuszadjára. Nem mondom. De maradnék még inkább a személyes megismerésnél. Hátha.
Nem tudom mennyire megyek bele részletekbe menően. Sokkal jobban mint régen. Mivel az exem a tökéletes ellentétem volt , a végére pedig egymás agyára mentünk.
Akkor keres olyan típusú embert, mint te vagy.
Az MBTI személyiségteszt alapján megtudhatod milyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!