Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma? Túl válogatós lennék?
Most már több mint egy éve egyedül vagyok. Az első pár hónapban jó volt , egyébként is azt vallom , hogy szakítás után szükség is
van rá.
Aztán már szerettem volna megismerni valakit akivel működhet , de egyszerűen nem megy.
Eddigi emberek:
-szimpatikus, de másik országban él
-lehet, hogy meleg. De legalábbis biszex
-teljesen ellenkező mindenben , én meg nem hiszek az ellentétek vonzák egymástban.
-egyszerűen nem vonzódom hozzà. Ezzel nem azt mondom , hogy csúnya. Nem az. De el nem tudom képzelni , hogy egymáshoz érjünk. Inább olyan mint az öcsém.
Mi lesz , egyedül maradok aztán macskás leszek ? :D
Nő vagyok.
(Nem feltétlen szeretnék itt sem ismerkedni , mivel volt már rá példa, semmi jó nem sült ki belőle.)
Ezen az oldalon leírja milyen típus illik hozzánk. Szerintem mindenekelőtt olvasd el ezeket a személyiségtípusokat, hogy te magad is eldöntsd számodra melyik az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!