Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet velem a probléma?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a probléma? Túl válogatós lennék?

Figyelt kérdés

Most már több mint egy éve egyedül vagyok. Az első pár hónapban jó volt , egyébként is azt vallom , hogy szakítás után szükség is

van rá.

Aztán már szerettem volna megismerni valakit akivel működhet , de egyszerűen nem megy.

Eddigi emberek:

-szimpatikus, de másik országban él

-lehet, hogy meleg. De legalábbis biszex

-teljesen ellenkező mindenben , én meg nem hiszek az ellentétek vonzák egymástban.

-egyszerűen nem vonzódom hozzà. Ezzel nem azt mondom , hogy csúnya. Nem az. De el nem tudom képzelni , hogy egymáshoz érjünk. Inább olyan mint az öcsém.

Mi lesz , egyedül maradok aztán macskás leszek ? :D

Nő vagyok.

(Nem feltétlen szeretnék itt sem ismerkedni , mivel volt már rá példa, semmi jó nem sült ki belőle.)

2017. dec. 29. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem is definiálnám az otthonülést úgy, hogy 0-24 óráig otthon verem a répát, mert én is dolgozok és kimozdulok ha kell, viszont itthon érzem magam a legnagyobb nyugalomban. Szeretem kizárni a külvilágot. Olykor az is bezavar, ha a nagy nyugalmamat megzavarja a szomszéd, csak annyira, hogy átköszön. :D
2017. dec. 29. 16:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Jól van , akkor ez esetben otthonülős vagyok. ;)
2017. dec. 29. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon leírja milyen típus illik hozzánk. Szerintem mindenekelőtt olvasd el ezeket a személyiségtípusokat, hogy te magad is eldöntsd számodra melyik az ideális.

2017. dec. 29. 16:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen , már olvasgattam ezekről. Érdekel a téma.
2017. dec. 29. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre válaszolva nem vagy válogatós, csak megfontolt. Életre keresel párt és nem szeretnél csalódni.
2017. dec. 29. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!