Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi milyen lehet az àgyban?
Figyelt kérdés
Külsőre olyan kis kockanak tűnik,de ha megszólal sokkal vonzóbb. Nagyon magabiztos,értelmes,látszik,hogy rendben van magával és elégedett. Semmi se zökkenők ti ki. Ahhoz képest,hogy nem feltétlen az esetem,a mosolya és a tekintete nagyon elbűvölő. Foleg,hogy ilyen magabiztosságot sugároz. Amúgy nagyon alacsony,nem egy trendi nyálas fiú,de csinosan öltözik. 42eves. Van baratnoje,de nem tudom milyen a lany. Egyszer volt,hogy megolelt,nagy érzékenységet éreztem.2018. márc. 15. 16:12
1/17 anonim válasza:
Ahha... szóval mondjuk meg, hogy milyen az ágyban... azt meg úgy hogy sakkozzuk ki? :D
31/F
2/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom😊 talalgassunk leírás alapján!
2018. márc. 15. 16:27
3/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnőjét, ő biztosan tud mesélni az ágybeli teljesítményéről.
5/17 anonim válasza:
Sajnálom, de nem fogok dugni vele már csak morális okokból sem amellett, hogy nem vonzódom a férfiakhoz.
Ha kíváncsi vagy akkor próbáld ki. Te komolyan azt hiszed, hogy valaki külsejére és viselkedésére írt pár mondatos jellemzésből meg lehet határozni, hogy milyen az ágyban?
Mondta már nem egy lány, hogy volt egy igazi álomférfival külsőre, modell alkat, kisportolt test és fél perc alatt kész volt. Meg 5 másodpercnyi puncisimogatás után már büszkén kérdezgette a lányt, hogy "na, elélveztél?".
6/17 anonim válasza:
5. Ezt minek írtad az elejére? Kit érdekelt, hogy te le-e feküdnél vele? :D
7/17 anonim válasza:
Ez egy tipikus tök értelmetlen kérdés.
8/17 anonim válasza:
Tudod csak akkor tudnék tényszerűen válaszolni arra amit a kérdező tudni szeretne...
Külön meg kell magyarázni lassan minden poént?
9/17 anonim válasza:
Kérdezd meg az asszonykáját. Ő bizti tudja
10/17 anonim válasza:
42 éves, FOGLALT férfi. Lapozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!