Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi jár a férfi agyban?
Évek óta ismerjük egymást, én évek óta halálosan belé vagyok esve, de sosem kezdeményeztem, mivel kezdetben még volt barátnője, aztán mikor szingli lett másmerre sodort minket az élet. Nyáron találkoztunk párszor munka ügyben, jól elvoltunk, nevedgéltünk, fagyizni elmentünk, flörtöltünk, de sosem kezdeményezett konkrétan. Párszor hazakísért, de akkor sem történt semmi különös.
Majd egy hónapja összefutottunk és egész este együtt voltunk, ott is aludtam nála és amikor ott voltam sem kezdeményezett. Így hát nem történt végül semmi és másnap elköszöntünk, azóta nem is keresett.
8 év van közöttünk, én vagyok a fiatalabb, ezért vártam az ő első lépéseit, mint céltudatos férfi aki nyilván tudja hogy mit és miért csinál.
Hogyan tekint rám szerintetek? Barátnak biztos nem, mert nem keresi a társaságomat. Amikor összesodródunk, mégis úgy tűnik mintha lenne valami, aztán mégsem lesz az egészből semmi. Nem tudok kiigazodni ezen a helyzeten.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!