Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy csak ragaszkodás?
Figyelt kérdés
Van egy lany, 3 eve ismerem. Nagyon hamar joba lettunk, par het alatt elvalaszhatatlanok lettunk, azota is beszelunk minden nap. Neha volt hogy le is fekudtunk, mindkettonknek nagyon jo elmeny volt. O szerelmes belem, viszont en megmondtam neki hogy soha nem leszunk egy par. En nem erzem ugy hogy az lennek. Viszont nem tudnam elvesziteni. Nem birom latni ha massal van, mas fele kozeledik. Rosszul vagyok a gondolattol hogy mas hozzaerhet. Sokszor veszekszunk azert mert elkezd beszelgetni egy fiuval, mert feltekeny leszek. Miota ismerjuk egymast egyikunk se volt massal, meg csok is csak egymassal. Szerelmes lennek bele? Ha nem miert zavarnak ezek a dolgok? Es ha igen miert nem merem bevallani meg magamnak se? 19/F2018. márc. 14. 18:37
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szerelmes. Ez inkább tűnik birtoklási vágynak.
2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam mar erre en is. De mit tehetnek? Tudom hogy ez igy nagyon rossz neki. De nem tudom megadni neki azt a szerelmet amit o var. Szeretem, elmondhatatlanul, mint embert, es nagyon vonzodok hozza mint nohoz. Nem akarom elvesziteni, tenyleg nagyon fontos nekem
2018. márc. 14. 18:46
4/6 A kérdező kommentje:
Mi eletszerutlen?🙂
2018. márc. 14. 19:00
5/6 anonim válasza:
Feltekeny vagy. Tisztazd elobb magadban mit erzel mit akasz, mint azt mondani neki nem akarod kozben meg esz a fene. Elobb magadhoz legy oszinte!
6/6 anonim válasza:
O szerelmes belem, viszont en megmondtam neki hogy soha nem leszunk egy par. En nem erzem ugy hogy az lennek.
Rosszul vagyok a gondolattol hogy mas hozzaerhet.
BETEG VAGY, KEZELTESD MAGAD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!