Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám leküzdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám leküzdeni a félelmem? Ti éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Megpróbálok tömör lenni. Van egy lány, aki nagyon tetszik, de még nem találkoztunk. Egyszerűen csak feldobta elém a facebook, én meg nem bírtam ellenállni, annyira megtetszett, ezért írtam neki. Néhány napja beszélgetünk, és úgy érzem, hogy nekem végem van. Ha találkozunk, és működik a kémia, akkor úgy érzem, hogy feleségül kell vennem, mert kegyetlenül bele fogok esni, vagy már bele is estem a lelkébe? Valamiért olyan félelem lett rajtam úrrá, hogy basszus, akkor ez el lett döntve, szóval akkor itt a vége a keresésnek, ennyi volt, megvan életem párja. Tudom, hogy baromságnak hangzik, és elvileg ennyi idő alatt ezt nem lehet megítélni, de mégis így érzem, és ez amellett, hogy nagyszerű dolog, mégis rémisztő. Nem arról van szó, hogy tini rajongással szeretek valakit, hanem arról, hogy az alapok nagyon beton stabilak, és csak egy utolsó szikra kell, hogy berobbanjon az egész, az pedig a találkozás. Néha azt kívánom, hogy bárcsak ne tetszene, vagy ne tetszenék neki, akkor megúszom ezt az egészet. Normális ez? Mitől félek ennyire?

2018. márc. 10. 19:44
 1/8 Zoli780806 ***** válasza:
66%
Igen, én is éreztem már így, aztán reggel lett.
2018. márc. 10. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
A saját félelmeidtől félsz.
2018. márc. 10. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Néhány napja beszélgetünk <---->az alapok nagyon beton stabilak.
2018. márc. 10. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
"Nem a szerelemtől félek, hanem attól, hogy elmúlik."
2018. márc. 10. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Á ez nem tini rajongás. Ez egy mély, stabil kapcsolat. Csak még soha nem láttad... részletkérdés. Lehet, hogy egy nagy darab, kopasz faszi :P
2018. márc. 10. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Kívánom hogy ne koppanj akkorát mint a fasz.
2018. márc. 10. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Feldobta a facebook, ráírtál és elkezdtetek beszélgetni?

Más csávónál is feldobódik, majd az is ráír, elkezdenek beszélgetni?

Nincs ellenemre a spontán ismerkedés, de a facebook valóban erre való?

Alapban nem veszem komolyan a facebook-os "ismerkedést". Világtalanoknak való...

2018. márc. 10. 21:14
 8/8 Krisz_39 válasza:

Szia.

Igen normális.

Amit tehetsz hogy ha összejön a csaj, ne agyaljatok, ne tervezgessetek, csak éljétek meg a szerelmet.

Mivel minden változik, egyszer ez is átalakul.

Ha nem jön össze a csaj, vagy csalódnál, akkor viszont űzd ki a fejedből mintha az ellenséget űznéd ki a házadból.

Mert tönkreteszi az életed...

Most ez jött, remélem segít

2018. márc. 11. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!