Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti éreztétek már úgy, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztétek már úgy, hogy az egész életetek a párotok körül forgott? Ez normális?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt a barátommal, de most mióta vizsgaidőszak van, sőt már annak is vége (és van egy kis szünetem), rengeteg időt töltök vele. Itthon már kapom a megjegyzéseket, hogy alig látnak, meg lassan oda is költözhetek hozzá (hetente 2-3 éjszakát alszom ott). Tényleg elkezdtem ilyen kétlaki életet élni, ezt én is érzem, mert összességében tényleg kb ugyanannyit vagyok ott, mint itthon. Persze ez változni fog, ha elkezdődik a következő félév, mert akkor megint inkább itthon leszek így hétköznapokon.

A barátnőim kapcsán is volt konfliktus ebből, hogy kicsit elhanyagolom őket. Nem szándékos, csak annyi időt elvesz a barátommal töltött idő, hogy elég kevés marad más szabadidőre (mert még dolgozom is mellette és elég sok helyre eljárok, edzések stb.).

Nem tudom. A barátom még ennél is több közös időt igényelne, mert szerinte így elég nehezen fogunk összeszokni (friss kapcsolat), de már így is azt érzem, hogy kb. az időm felét vele töltöm el.

Ez normális szerintetek vagy már túlzás?

20/L

2018. jan. 27. 14:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és első komolyabb kapcsolatról van szó, tehát nem vagyok tapasztalt (ha nem számítjuk az előtte lévő 1-2 hónapos "kapcsolatokat").
2018. jan. 27. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez így még normális. Amíg sulira edzésre és a dolgaidra, barátnőidre jut idő, addig normális.

Ha viszontmár a párod körül forog az életed már nem normális.

Így még jó, próbáld megértetni vele, hogy az együtt töltött idő legyen minőségi, mert többet nem tudsz kigazdálkodni, anélkül, hogy az más fontos dolgok rovására menne.

2018. jan. 27. 15:23
 3/5 Ketseg2017 ***** válasza:

Nem, itt valami nincs rendben.

Vagy te szervezed at szepen az idobeosztasod, vagy o erti meg azt hogy neked van mellett eleted (munka, edzes, baratok).

2018. jan. 27. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, és?

Én 30 nap után költöztem össze vele (5 hónap alatt lttuk egymást annyiszor) egy évvel ezelőtt, köszi, minden szép azóta is. :)

2018. jan. 27. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális. Egy komoly, elkötelezett kapcsolatnál eleve az az egészséges, ha ilyen lendülettel indul. Ha megnézzük a régieket, ezzel a lendülettel már össze is házasodtak, összeköltöztek, és tök normális volt az is, ha jött a gyerek. Az nem volt kérdés, hogy egy életre gondolják.

(Haha, most is van az ismeretségi körömben egy olyan pár, akik az ősi receptet követték. Most 3 hónapos a kicsi.)

Teljesen normális, hogy igénylitek egymást, most forrtok össze. A környezet meg kezdi számonkérni a ma szokásos hülyeséget, hogy kezdődjön egy évekig tartó átmeneti állapot, amíg még a szüleidhez tartozol, de már párkapcsolatban élsz. Agyrém, de fel sem tűnik, mert mindenki ezt csinálja. Jelzem, viselik is a következményeit, a párkapcsolat az ilyen hosszú átmeneti időszakokat alaposan megsínyli. Sőt azt a látszatot kelti ez a helyzet, hogy semmi sem végleges, és hiába adtátok át magatokat testileg is egymásnak, még minden alakulhat máshogy.

2018. jan. 28. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!