Ti is éreztetek már így? Mit csináljak? Hogyan tudnám ezeket az érzéseket leküzdeni?
nekem is írhatsz:) szívesen beszélgetek veled
20/L
Nagyon köszönöm, hogy ezt mind elolvastátok és válaszoltatok. :) Valamivel lelkesebb lettem, azt hittem senki se fog válaszolni mert vannak emberek akik ezt mosolyogva olvassák végig és szánalmasnak tartják az ilyen embereket....
Igazság szerint nem szeretnék meghalni... Csak változtatni ezen a helyzeten. Mindenkivel szívesen beszé
Kevés az ilyen ember mint te, És tudod hogy miért jó ez? Azért mert mást vagy!! :) És ha teszel érte, mert igenis fogsz tenni, "a legtöbben tesznek". Még fiatal vagy , hidd el nekem 3-4-5 év múlva(hacsak nem MOST rögtön akár) igenis kezedbe fogod venni az irányítást, és igenis fogsz változtatni a dolgokon! Miért? Azért mert téged nem rajong körül rengeteg barátnő, pasi, minden napi pozitív boldogság, ami lássuk be nagyon jó dolog tud lenni egy tinédzsernek. És meg fogod tanulni értékelni a dolgokat, meg fogod tanulni hogy ha erősen küzdesz valamiért azt bizony megkapod, és értékelni is fogod, mert te magad küzdöttél érte. Sokkal édesebb lesz, mint ugyanaz a dolog ami másnak csak az ölébe hullott! Ezáltal megtanulod szeretni önmagad ami akkora önbizalombomba hogy már nem kell tanácsokat kéregetned, elbújnod, akármilyen probléma elől menekülés, mert megoldod őket csuklóból kirázva. Olyan tartásod lesz ami a legtöbb mai nőnek nincs. Azért mert igenis kifejlődik az érzéked rá hogy igenis meg kell becsülni a dolgokat és küzdeni azért amit eldöntöttél vagy el szeretnél érni. Azok a suliban 1 tucat fél darab, de te...te, ha teszel érte,akkor lehetsz valaki! Valaki aki egyedi. És hidd el nekem hogy aki egyedi a mai világban, és elfogadja, szereti önmagát, az már fél siker,! Csak tűzzd ki a célokat, és tegyél értük!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!