Ti is éreztetek már így? Mit csináljak? Hogyan tudnám ezeket az érzéseket leküzdeni?
Te igenis értékes ember vagy. És soha ne akarj olyan lenni, mint mások. olyan akarj lenni, amilyen Te vagy. Még nagyon sokat fogsz változni és az emberek is folyamatosan fognak változni az életedben. A gimi csak egy átmeneti állapot.
Keress egy olyan dolgot, elfoglaltságot, amiben jó vagy. összpontosíts arra. Tűzz ki magadnak egy célt és érd el.
Nem vagy csúnya és szerintem az alkatodból egy nagyon komoly sportalkatot is ki tudnál hozni megfelelő edzéssel.
Ha félsz az edzéssel kapcsolatban? Annó én is féltem. Aztán a legnagyobb, legizmosabb, leggonoszabb kinézetű srác jött oda hozzám segíteni. És miután megvoltak az első edzéseim azt mondta: Kicsi,senki sem született tökéletesnek vagy nagynak, mindenki elkezdte valahol. Ne azzal foglalkozz, hogy mit gondolnak rólad, hanem azzal, hogy mi az a cél, amit el szeretnél érni. De nem az vezéreljen, hogy beépülhess a kirekesztők közé.
Másrészt mindenkinek vannak gyenge pontjai, nyugodtan beléjük lehet rúgni, de az csak átmeneti megoldás. A lényeg, az sokkal jobban fáj nekik, ha tudomást sem veszel róluk, mintha foglalkozol velük. Mert nem hagysz támadási felületet.
És még egy nagyon fontos dolog. beszélj a szüleiddel. Őket a szüleid, akik valószínűleg feltételek nélkül szeretnek, úgy, ahogy vagy. És nekik Te vagy a legszebb a világon.
és bármilyen mélyen vagy tudd, hogy Te egy különleges, értékes ember vagy és olyan dolgokat tudsz, ismersz, gondolsz, amelyekre mások nem képesek. Mert belőled csak 1 van. A többiekből, akik meg ugyanúgy gondolkodnak sok, csak az üres és semmitmondó. És később ők is szívni fognak hidd el. Fel a fejjel. Cél kitűz, vigyázz, kész, Rajt :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!