Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös nyelv nélkül lehet szerelem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem szerelmes vagyok.Fél éve beszélgetek egy férfival,de fordítót használunk.Rettegek a talalkozastól,így mit fogunk csinálni?Szerintetek van ennek így jövője?2018. márc. 8. 01:10
11/20 anonim 

válasza:

Igen s mivel nem igazán tudtok beszélni, testetekkel kell.kifejezni a vágyakat. Így lényegileg a problémák megoldják magukat, mielőtt kifejlődnének.
12/20 anonim 

válasza:

Még akkor is vannak kínos helyzetek, ha van közös nyelv. Így meg mi értelme lenne, majd mutogattok kézzel, vagy ültök csendben?:D
13/20 anonim 

válasza:

Nem tudom miért lettem lepontozva. (1) Valakinek fáj, hogy ismerek valakit, akinek sikerült? :D
Ha igazán szerelmes valaki, akkor meg lehet tanulni azt a nyelvet, amin a másik beszél. A kérdező is simán meg tudja tanulni a srác anyanyelvét.
Kérdező, írok üzenetet. :)
14/20 A kérdező kommentje:
Ő még beszél angol,német nyelven.Én nagyon kicsi angol.Nemtudom mennyi idő lenne még annyira megtanulom,hogy beszélgessünk normálisan.Szerintem is lesz pár kínos pillanat ha esetleg találkozunk.
2018. márc. 8. 12:16
16/20 A kérdező kommentje:
Nigériai
2018. márc. 9. 09:52
17/20 anonim 

válasza:

nem valami átverés ez? Kívánom hogy ne az legyen, de a facebookon ismeretlenül rádíró, viszonylag üres profilú muszlim és afrikai férfiak nagyon sokszor álprofilok amik pénzt csalnak ki gyanútlan egyedülálló asszonyoktól. Beszélgettek pár hónapig, eldöntitek hogy meglátogat aztán hirtelen kell neki százezer forint a vízumára, meg a bankszámlaszámod és a lakcímed az olajsejk apjának hogy valami gonosz adószedő elől elrejtse a pénzét, meg mégse tud jönni, de azért a repjegy árát utald el mert majd jövő héten, és mire észbekapsz kiforgatnak a vagyonodból.
18/20 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos semmi vagyonom,az utat is ő állja.
2018. márc. 11. 07:47
19/20 anonim 

válasza:

Arra meg merget ne vegyel... majd jon nemsokara a "milyen nehez vizumot szerezni", meg a "nem segitenel?". Ez a beetetes klasszikus resze. Nem fog rogton a problemakkal inditani.
20/20 A kérdező kommentje:
Értem.Én is gondoltam,gondolok erre,de bennem van az is hátha nem.Egy próbát megér.Ha bármi ilyennel jön egyből repül.
2018. márc. 11. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!