Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tetszett már meg nektek nagyon egy nő vagy voltatok szerelmesek egy nőbe akinek nem az volt az anyanyelve mint a tiétek de jól beszélte a tiéteket is?
Ha pl. külföldi volt, vagy csak annyi, hogy más az anyanyelve, de nagyon jól beszéli a tiéteket is de mégis mivel nem az anyanyelve csinál hibákat, rosszul mond vmit, és abban az országban is lakik ahol ti, nem is túl messze, nem ugyanabban a városban ahol ti pl. És persze nem kell más szokásokra gondolni (nem kínai vagy arab stb nőről van szó).
Szóval ez titeket zavarna abban, hogy kapcsolatot kezdjetek vele, vagy ez nektek mennyire számít?
Írjatok kérlek kort és nemet is, persze nő is írhat fordított esetben. :)
Hehe, hasonlo cipoben jarok.
Egy szlovak lannyal alakul valami.
O nem tud magyarul, en nem tudok szlovakul.
Viszont mindketten eleg jol beszelunk angolul, szoval legalabb megertjuk egymast. A nyelv a legkevesebb ami egy kapcsolatban szamit szerintem.
23/F
Fél évet éltem Brazíliában. Imádtam és vissza is akarok menni.
Rólam tudni kell hogy szőke hajú, világos bőrű, magas, jóképűnek mondott sportos srác vagyok. Viszont Magyarországon a szőke haj nem igazán számít jónak, a legtöbb nőnek inkább egy mediterrán kinézetű, borostás, sötét hajú férfi jön be jobban mint egy szőke. Dél-Amerikában viszont a szőke nagyon ritka, ezért sokkal több nőnek és sokkal jobban (és sokkal jobbaknak) tetszettem, mint itthon.
Amíg ott voltam 7 CSINOS nővel dugtam úgy, hogy abból 3-an szinte ők szedtek fel engem. A maradékból 2-vel volt tartósabb kapcsolatom és eggyel pedig szerelmesek voltunk egymásba úgy, amilyet már nem éreztem kamasz korom óta.
Ők nyilván nem tudtak magyarul és én elég gagyi szinten tudtam portugálul, úgyhogy 90%-ban angolul beszéltünk egymással, de a szerelmem el is mondta, hogy szívesen velem jönne vissza Magyarországra, vagy megvárna itt ha én visszajönnék később.
Sosem volt problémám az idegen nőkkel való kapcsolatokban. Tudnék szerelmes lenni ázsiai vagy néger nőbe is például.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat :)
jó látni, hogy ez igazából sok mindenkinek nem jelent akadályt, szóval én is reménykedhetnék, de azért picit bonyolultabb az ügy :)
2-es mármint, hogy neked voltak olyan barátnőid akik tudtak a te nyelveden is de azért hibáztak is és téged ez nem zavart vagy egy teljesen más nyelven beszéltetek egymással (pl. angol)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!