Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányba nem tudnátok soha szerelmesek lenni (karakterjegyek, amelyek kizárók okok lehetnek, külső adottságok)?
A dohányzástól én is undorodom.
A másik a programfüggőség, amikor neki otthon unalmas és állandóan vinni kéne valahova.
És az anyagiasság amit minden lány tagad.
Még eggyel sem találkoztam aki beismerte volna.
Ez olyan mint a motorosok, mindegyik azt mondja hogy ő lassan megy.
Nekem a lányon a külső a legfontosabb.
Ránézek és azt mondom huba.zmeg el kell.
Innentől kezdenek el érdekelni a belső tulajdonságai.
Ha nem tetszik külsőre akkor lőttek a szerelemnek.
Aki mást mond az hazudik.
A politikai beállítottság alapvetően meghatározza egy ember világhoz történő viszonyát. Egy baloldali nőnek teljesen más az értékrendje, mint nekem. Nekem a család, a haza, a becsületes normális élet a fontos. Egy baloldali embernek ezek nem érnek semmit, én meg az ő gondolkodásukat tartom elvakultnak, és álomvilágban élőnek (már aki még tényleg benyeli a liberelás dumát, manapság a liberalizmus inkább a konzervatív értékek pusztítására, és bizonyos társadalmi csoportok érdekeinek érvényesítésére hajt a többségi társadalom kárára) én pedig nem akarok ellenséget a saját kapcsolatomban.
"Ha valaki albérletben lakik és hónapok óta nem talál munkát, akkor persze, hogy anyagiassá válik, mivel nem tudja fizetni a lakbért. Csodálkozunk hogy ez esetben pénzes férfit keres?"
Miért nem talál munkát? Miért lakik albérletben ha nem tudja fizetni? Érdekes én kitaláltam hol akarok dolgozni, bementem és felvettek. Ennyi. Normális szakmát kell tanulni, előre kell gondolkodni, hogy mivel lehet majd elhelyezkedni, miből lehet majd megélni és miből nem. Az a nőtipus akit te leírtál X évig szórakozott és őrjöngött valami értéktelen büfé-ruhatár képzésen, hogy addig se kelljen dolgoznia, aztán csodálkozik, hogy nem kap munkát, de igazából az ilyen nem is akar munkát. Egy pénzes pasit akar, akire ráakaszkodhat és kiszívhatja, mint a pióca, rajta élősködve, váláskor meg vinné a férj vagyonának jelentős részét. Nem kell sajnálni az ilyen nőt. Aki akar az talál munkát, aki nem talál annak alpból büdös volt a munka.
Attól, hogy valakinek nincs munkája és pénze, még nem kell, hogy a pénzre menjen. Én nem tartom magam pénzesnek, de azért nem hal éhen a feleségem és a gyerekem.
Ami a politikai beállítottságot illeti: bizony van az a szint, ami megakadályozza, hogy két ember boldog lehessen együtt az ilyen nézetkülönbség ellenére. Az előző válaszoló ezt jól illusztrálja. Természetesen nem kötelező, hogy ez akadály legyen ismerek olyan párt, ahol a kapcsolat kezdetén a férfi balos volt, a nő egyenesen elment egy Fidesz naggyűlésre, mindez a 2002-es választás környékén, mikor családok szakadtak szép a politikai nézeteik miatt. Azóta is boldogak, szeretik egymást, van három gyerekük.
OFF: attól, hogy valaki nem úgy szavaz, mint mi, még van hite, hazája, lehet értékes ember, lehet intelligens, gondolkodó ember. Fröcsögni menj a politika témakörbe, ez tudtommal a felnőtt párkapcsolatok!
ON
Kérdező ez nem így van
Ha a csaj nem tudja fizetni az albérletet és te tudsz neki azzal segíteni hogy összeköltöztök az teljesen rendben van.
Ez nem anyagiasság.
Az anyagiasság ott kezdődik mikor a lány el akarja költeni a pénzedet.
Azt hogy ezt milyen módon teszi tökmindegy, hívd meg moziba, fizesd az éttermet, vegyél neki új mobilt persze nem nokia 2110-est, fizesd a nyaralást és lehetőleg minden program a te költségeden történjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!