Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti le mondanátok a szerelemről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti le mondanátok a szerelemről társadalmi nyomás miatt?

Figyelt kérdés

Együtt vagytok valakivel de másba lesztek szerelmesek, erre a Barátok és rokonok azt mondják hogy mégis inkább Próbáld meg a mostanit helyrehozni,

Elengednétek az új szerelmet? Ami most sokkal jobb mint a mostani volt valaha.

Majd ha jönnek A válaszok beleteszek még egy csavart

2018. márc. 6. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én hiszek abban, hogy egy kapcsolatért dolgozni kell, de van az a szint, hogy menthetetlen. Akkor viszont önmagában nem törném magam a folytatás miatt, nem azért mert képbe jött egy új lamúr.
2018. márc. 12. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Dehogy engedném el. Bár egyszer az én szüleim is tiltakoztak egy kapcsolatom ellen és ott tényleg igazuk lett.

De ott a hölgy tényleg nagyon gáz volt.

Amikor a volt feleségemmel váltunk az ő szülei mondták adjunk még egymásnak egy esélyt, de nem tettük meg és nagyon jól tettük...

2018. márc. 12. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Neked tényleg csak az önigazolás kell. Ez nem társadalmi nyomás, fölösleges áldozatként beállítani magadat.

Mivel nem tudok rólatok semmit ezért csak általánosságot tudok írni. Két évente cserélgetheted így a párodat életed végéig, mert az új mindig izgalmasabb lesz. Az új embernek nem ismered a hibáit, csak a szépet látod benne. A konkrétumok nélkül hogy a fenébe mondhatnánk meg, hogy mi lenne jó döntés? Én úgy érzem, hogy a te esetedben kb. mindegy, mert a benyomásaid irányítanak. Azt kell megértened, hogy ami alapján a döntéseidet hozod azok múló dolgok és így egy soha véget nem érő keresés lesz a sorsod, és amikor ebben elfáradsz az lesz az igazi megalkuvás, nem pedig amit szerinted mások csinálnak.

Amúgy nekem mindig gyanús, ha ilyen helyzetben valaki szerelmet emleget. A szerelem az nem két kávézás során alakul ki, hanem hosszú idő után. Ez nem csak úgy bumm eltalált, hanem aktív szerepet játszott a kialakulásában. Meg lehetett volna ezt előzni, de neked valamiért jól esik, ha fájdíthatod a szívedet.

2018. márc. 12. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Társadalmi nyomás nincs erővel az életemben. Én más vagyok mint a társadalom.

Egy kapcsolat velem nem romolhat el, mert gyakorlom s partneremmel is gyakoroltatom az érzelmeit.

Ha elméletbe ez megtörténne, akkor csuoán helyrehoznám, avagy visszaszeretnék belé, ő érzelmeit is helyrehoznám, és az újjal is össze jönnék.

Csak a szeretet számít! A folyamatos növekedés az egyetlen igaz út. Össze illetek, életed végéig javítsd hát a kapcsoaltot s ahogy látom van időd egy másikra is, így vele is gyakorold saját magadat.

2018. márc. 12. 13:14
 15/16 anonim válasza:
A sajat boldogsagod kovacsa te vagy !!!! En azt gondolom , hogy ha valakivel kapcsolatban vagxok de masba beleszeretek akkor egyertelmu, hogy a regit elengedem es belevagok az ujba. Ne a megszokasaink miatt legyunk benne egy kapcsolatba.
2018. márc. 12. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ha most jon ez a szerelem es elengeded, semmi garancia nincsen ra hogy nem jon meg egy es meg egy, mar nem vagy\es nem is voltal szereles a mostaniba. Szakitanek es keresnek olyat akit igazan szeretek es majd idovel azt probalnam helyre hozni. Sajat peldambol tanultam, hogy az evek csak elmennek ugy, hogy csak elvagyunk a masik mellett aztan meg baromira megbanjuk kesobb.
2018. márc. 13. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!